BoranK Megapat Katılım 24 Haziran 2015 Mesajlar 281 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2018 #1 MSI laptopumun güncellemelerini yapıyorum BIOS güncellemesini yaptım. Şimdi bunu gördüm ilk defa karşılaştım yalnız bununla. Nedir ne işe yarar yapmalı mıyım?
MSI laptopumun güncellemelerini yapıyorum BIOS güncellemesini yaptım. Şimdi bunu gördüm ilk defa karşılaştım yalnız bununla. Nedir ne işe yarar yapmalı mıyım?
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.471 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 14 Haziran 2018 #2 BIOS güncellemesine benzer bir güncellemedir. Yapılması gereklidir talimatlara düzgün uyuldukça.
BoranK Megapat Katılım 24 Haziran 2015 Mesajlar 281 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2018 #3 Nasıl yapacağım konusunda beni bilgilendirebilir misiniz ?
Legendd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2016 Mesajlar 1.523 Çözümler 20 14 Haziran 2018 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda anlatışmış.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda anlatışmış.
BoranK Megapat Katılım 24 Haziran 2015 Mesajlar 281 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2018 #5 Teşekkürler. Bu videoya bakarak yaptım ama bendeki dosyalardan farklı bu bendeki exe yi açtığımda hiçbir şey olmuyor çözemedim bende. Son düzenleme: 15 Haziran 2018
Teşekkürler. Bu videoya bakarak yaptım ama bendeki dosyalardan farklı bu bendeki exe yi açtığımda hiçbir şey olmuyor çözemedim bende.