firsatpc.com Güvenilir mi?

Dün Canon tarayıcı siparişi vermiştim bugün geldi. Gayet güzel hemen kargoladılar. Tek farkı siteden kredi kartlı alışveriş yok nakit ödemeli aldık banka havalesi ile bu nedenle uygun oluduğunu düşünüyorum. Ama sıkıntı yok güvenilir.
32GB Ram 990 TL. Emin misiniz güvenilir olduğuna? Ve 1000 lira aşağısında ürün yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
3D Security olmayan ve mağazadan teslim alma seçeneği olmayan sitelerden alışveriş yapılmasını tavsiye etmem. Siteyi ilk kez görüyorum ve hakkında bir bilgim yok. Arayıp mağazaya gelip almak istediğinizi falan sorarsanız verecekleri tepkiden az çok belli olur durum.
Firmayı zan altında bırakmak istemem ama güvenli alışveriş seçeneği olmayan hiç bir online satış sitesini tavsiye etmem.

Arkadaşın dediği gibi 32 GB RAM nasıl o kadar ucuz olabiliyor. İthal edilen ürün dolar kuruyla beraber nasıl o kadar ucuz? RAM fiyatları yurt dışında da çok iyi değildi son gördüğümde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı