Çözüldü First person line trace by channel taşıma olayı nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Amree

Picopat
Daha fazla  
Genelde taşıma scriptini insanlar "line trace by channel"dan yapmıyorlar. Ben "first person game" yaptığım için buradan yapmak istiyorum fakat maalesef yapamadım. Bilen biri var mıdır acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Genelde taşıma scriptini insanlar "line trace by channel"dan yapmıyorlar. Ben "first person game" yaptığım için buradan yapmak istiyorum fakat maalesef yapamadım. Bilen biri var mıdır acaba?
Çarpan nesneyk bulmak için line trace by channel en iyi seçenektir. Bunu kafanızdaki kameradan başlatıp, oyun içi ortalama 300 mesafe forward edip çarpan nesneyi handle edebilirsiniz.
Çarpan nesneyk bulmak için line trace by channel en iyi seçenektir. Bunu kafanızdaki kameradan başlatıp, oyun içi ortalama 300 mesafe forward edip çarpan nesneyi handle edebilirsiniz.

Çözüm
Hocam konudan alakasız ama bir şey sorabilir miyim?
Benim için problem değil fakat sosyal kurallarına aykırı. Eğer çok küçük bir şey ise profilimden sorabilirsiniz. Değilse konu açıp etiketleyebilirsiniz.

Hocam o kadarda farklı bir şey değildi. Yine yazılım ile ilgiliydi ama ben ne olur ne olmaz buradan sormayayım.
Olsun. Yine de bu başlık neyse onunla ilgili olmalı. Etiket sistemi bazen çalışmıyor. Eğer etiketlediysenuz bazen geç bakabilirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı