Çözüldü Discord firstmail ile kaydolurken geçersiz mail hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Arda78

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Eskiden firstmail sağlayıcı ile Discord hesap acabiliyordum. Ama şu an açamıyorum, geçersiz mail diyor. Nedeni ne olabilir?

Çözüm
Merhaba. Eskiden firstmail sağlayıcı ile Discord hesap acabiliyordum. Ama şu an açamıyorum, geçersiz mail diyor. Nedeni ne olabilir?

Geçici e-posta kullanımı çoğu yerde yasaklanıyor eskiden Discord kafaya takmazdı ama çok fazla bot hesap olduğundan tek tek geçici mailleri iptal ediyorlar, hesap açabilseniz bile en geç 1 gün içinde hesap kapatılır.

Geçici e-posta kullanımı çoğu yerde yasaklanıyor eskiden Discord kafaya takmazdı ama çok fazla bot hesap olduğundan tek tek geçici mailleri iptal ediyorlar, hesap açabilseniz bile en geç 1 gün içinde hesap kapatılır.

Çözüm
Tamamdır teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…