Çözüldü Firsttekno.com güvenilir mi?

• Konuyu başlatan Buffy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 241
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Buffy

Kilopat
Kendime bir hard disk seçtim ve alacakken Hepsiburada'daki satıcıyı aratmaya karar verdim. Kendi sitelerinde Hepsiburada'dan neredeyse 1000 TL ucuza sattıklarını gördüm ve sipariş etmeyi planlıyorum. Ancak arkamda Hepsiburada gibi bir güvence olmayınca, şirketi de duymadığım için danışmak istedim. Daha çok güvenlik kameraları ve ona bağlı ekipmanlar (dolayısıyla HDD) satışı yapıyor.

Hepsiburada Ürün Linki: https://www.hepsiburada.com/seagate...sata-3-st3000dm008-sabit-disk-p-HBV000002QLZS

First Teknoloji Sitesinde Ürün Linki: 3 TB SEAGATE 3.5 BARRACUDA SATA 7200RPM 256MB ST3000DM008 (2 YIL GARANTİLİDİR)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu 5400 RPM. Benim aldığım 7200.

Arkadaşlar alışverişi gerçekleştirdim. Alışveriş sürecim sorunsuz oldu, DHL eCommerce(eski adıyla MNG Kargo) ile gönderim sağladılar ve hızlıca geldi. Test ettiğimde iki hard diske de daha önce veri yazılmamıştı ve sağlıkları %100dü. Sorunsuz bir alışveriş oldu, güvenle alışveriş yapabilirsiniz.
first1.jpg
İadeden dönen ürünleri kendi sitelerinde satıyor veya fiyatı güncellemeyi unutmuş olabilirler.

Bu 5400 RPM. Benim aldığım 7200.

Arkadaşlar alışverişi gerçekleştirdim. Alışveriş sürecim sorunsuz oldu, DHL eCommerce(eski adıyla MNG Kargo) ile gönderim sağladılar ve hızlıca geldi. Test ettiğimde iki hard diske de daha önce veri yazılmamıştı ve sağlıkları %100dü. Sorunsuz bir alışveriş oldu, güvenle alışveriş yapabilirsiniz.
first1.jpg

Son düzenleme:
Çözüm
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı