Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 6 Haziran 2020 #11 SideWinder dedi: Bu fırtınalı havalarda en komikleri ATR'ler oluyor... Genişletmek için tıkla... Çok seviyorum bu uçakları ama değerleri bilinmiyor...
SideWinder dedi: Bu fırtınalı havalarda en komikleri ATR'ler oluyor... Genişletmek için tıkla... Çok seviyorum bu uçakları ama değerleri bilinmiyor...
painkiller Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 14.637 Makaleler 7 Çözümler 83 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522248089 15 Haziran 2020 #12 Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Düzgün iniş yapmak için rüzgarlı havalarda bir tekerleği önce indirme muhabbeti doğru mudur? Bir yerde okumuştum da. Genişletmek için tıkla... Hayır yanlış bir bilgi bu. Zaten iniş takım kolu hepsine kumanda verecek şekilde tasarlanmıştır. Ayrı ayrı kumanda etmekle uğraşmaz kimse bu kadar yoğunlukta. FalconPolat dedi: Evet çünkü ağırlık avantajı. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle. Ağırlık çok nadiren de olsa bir avantajdır böyle hava şartlarında özellikle iniş için.
Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Düzgün iniş yapmak için rüzgarlı havalarda bir tekerleği önce indirme muhabbeti doğru mudur? Bir yerde okumuştum da. Genişletmek için tıkla... Hayır yanlış bir bilgi bu. Zaten iniş takım kolu hepsine kumanda verecek şekilde tasarlanmıştır. Ayrı ayrı kumanda etmekle uğraşmaz kimse bu kadar yoğunlukta. FalconPolat dedi: Evet çünkü ağırlık avantajı. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle. Ağırlık çok nadiren de olsa bir avantajdır böyle hava şartlarında özellikle iniş için.