G General Shepherd Decipat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 1.184 Çözümler 8 29 Ocak 2020 #1 Merhabalar. Turkcell Superbox'a benzer tak çalıştır gibi kurulum gerektirmeyen internet önerilerinizi alabilir miyim? Turkcell Superbox 130 ₺ gibi bir fiyatı var biraz fazla geldi. Önerilerinizi bekliyorum .
Merhabalar. Turkcell Superbox'a benzer tak çalıştır gibi kurulum gerektirmeyen internet önerilerinizi alabilir miyim? Turkcell Superbox 130 ₺ gibi bir fiyatı var biraz fazla geldi. Önerilerinizi bekliyorum .
Atakan D. Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Temmuz 2013 Mesajlar 1.755 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2020 #2 Böyle bir şey ilk defa gördüm. Bir zamanlar VINN USB'leri vardı. Bunun gibi mi?
G General Shepherd Decipat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 1.184 Çözümler 8 29 Ocak 2020 #3 Atakan D. dedi: Böyle bir şey ilk defa gördüm. Bir zamanlar VINN USB'leri vardı. Bunun gibi mi? Genişletmek için tıkla... Yani diyebilirim. Bayiden alıp evde fişe takıyorsun başka bir şey yapmana gerek yok aynı evlerimizde kullandığımız modem gibi.
Atakan D. dedi: Böyle bir şey ilk defa gördüm. Bir zamanlar VINN USB'leri vardı. Bunun gibi mi? Genişletmek için tıkla... Yani diyebilirim. Bayiden alıp evde fişe takıyorsun başka bir şey yapmana gerek yok aynı evlerimizde kullandığımız modem gibi.