Fishman ekolayzerli bağlamada ses patlıyor

enginn5938

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı mx230
İşlemci Intel(R) Core(TM) i5-10210U CPU @ 1.60GHz 2.11 GHz
Takılı RAM 8,00 GB
Sistem türü 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci

Edisyon Windows 11 Home
Arkadaşlar merhaba. Geçen günlerde bağlama korosu olarak bir konsere çıktık. Yaklaşık 13 bağlamaydık ve bir bağlamada ses patlaması olduğu için ses mühendisi arkadaş bağlamalarımızın sesini kısmak zorunda kaldı. Bugün yaptığımız denemeler sonucunda benim bağlamamdan kaynaklı olduğunu öğrendik. Bağlama hareket ettikçe bir patlama oluyor. Ekolayzerim aşağı bıraktığımdaki modeldir. Sizce neden olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Patlama dediğiniz sesi bir duymamız lazım. Bu şekilde si,ze yardımcı olamayız. Ayrıca ses mühendisi öyle her yerde karşılaşabileceğiniz, sahnelerde görev yapan kişiler değillerdir.

Patlama dediğiniz sesi bir duymamız lazım. Bu şekilde si, ze yardımcı olamayız. Ayrıca ses mühendisi öyle her yerde karşılaşabileceğiniz, sahnelerde görev yapan kişiler değillerdir.

Yanlışlıkla ses mühendisi demişim yanlışlıkla tonmaister demek istemiştim. Seste bir çatırtı gibi bir ses hocam.

Bilemiyoruz işte; size göre "çatırtı" bize göre başka bir şey. Duymadan bilemem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…