Revani1 Hectopat Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 109 6 Mayıs 2023 #1 Arkadaşlar aldığım ceketin bir büyüğü ile değişim yapmaya gideceğim yarın ama fişin küçük bir kısmında yırtık var, kabul ederler mi? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mayıs 2023
Arkadaşlar aldığım ceketin bir büyüğü ile değişim yapmaya gideceğim yarın ama fişin küçük bir kısmında yırtık var, kabul ederler mi?
yoshifu Decapat Katılım 16 Nisan 2023 Mesajlar 196 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2023 #2 Revani1 dedi: Arkadaşlar aldığım ceketin bir büyüğü ile değişim yapmaya gideceğim yarın ama fişin küçük bir kısmında yırtık var, kabul ederler mi? Genişletmek için tıkla... Sorun olacağını sanmıyorum.
Revani1 dedi: Arkadaşlar aldığım ceketin bir büyüğü ile değişim yapmaya gideceğim yarın ama fişin küçük bir kısmında yırtık var, kabul ederler mi? Genişletmek için tıkla... Sorun olacağını sanmıyorum.
Aliyev Hectopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 828 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2023 #3 Numarası yerinde sıkıntı yoksa olmaz diye düşünüyorum.
Florxsy Centipat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 772 Makaleler 1 Çözümler 2 6 Mayıs 2023 #4 Sorun olmaz zamanında yırttığımız fişi bantlayarak iade gerçekleştirmiştim