Gerçek bir Waifu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2018 Mesajlar 2.551 Çözümler 14 Yer North Memphis 17 Temmuz 2023 #1 Esen olsun, fındık ve fıstık ezmesi satın alırken aşırı şekerli olmaması, karbonhidrat ve protein değerleri vs benim için önemli. Supplament adı altında üretilen ya da diğer ürünler arasından hangi markayı önerirsiniz?
Esen olsun, fındık ve fıstık ezmesi satın alırken aşırı şekerli olmaması, karbonhidrat ve protein değerleri vs benim için önemli. Supplament adı altında üretilen ya da diğer ürünler arasından hangi markayı önerirsiniz?
AçkapıyıGardiyan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2019 Mesajlar 2.490 Makaleler 1 Çözümler 3 17 Temmuz 2023 #2 Bazı kuruyemişçiler fıstığı çekip veriyor. Mesela Tuğba Kuruyemiş.
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.558 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 17 Temmuz 2023 #3 Gürsoy.
E ekinmajestirYİ Femtopat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 23 Yer izmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #4 Skippy çok güzel babam her hafta getiriyor ama marketlerde bulamıyorum.
Gerçek bir Waifu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2018 Mesajlar 2.551 Çözümler 14 Yer North Memphis 17 Temmuz 2023 #5 Proteinocean fıstık ezmesinin besin değerleri iyi görünüyor tavsiye eder misiniz?
E enesiskk Decapat Katılım 3 Haziran 2023 Mesajlar 700 31 Temmuz 2023 #6 Gerçek bir Waifu dedi: Proteinocean fıstık ezmesinin besin değerleri iyi görünüyor tavsiye eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Deva çiftliği alabilirsin gayet ucuz ve tad olarak güzel. Heynutı da tercih edebilirsin. İkisi en iyi seçimdir
Gerçek bir Waifu dedi: Proteinocean fıstık ezmesinin besin değerleri iyi görünüyor tavsiye eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Deva çiftliği alabilirsin gayet ucuz ve tad olarak güzel. Heynutı da tercih edebilirsin. İkisi en iyi seçimdir