FitGirl güvenilir mi?

Arkadaşlar Windows Defender hemen crack! Mtb adlı uyarı verdi setupu sildi geriden yüklüyorum. Kendi sitesinden yükledim sıkıntı olur mu?
VirusTotal linki aşagıda.

Eki Görüntüle 2444677
FalsePositive bu crack dosyalarda oluyor geri yükle yapabilirsiniz FitGirl güvenilir sorun çıkacağını sanmam.

Kendi resmi sitesinden yüklediysen hiçbir problem olmaz. Sahte siteden yüklediysen problem olabilir.

FitGirl orijinal sitesini yaklaşık 3-4 yıldır kullanıyorum bir sorun yaşamadım ama öneriyorum diyemem size kalmış.

FitGirl, Dodi hepsi güvenilir. 1337x.to sitesini ya da açık olduğu zamanlar torrentgalaxy.to kullanın. DODI ve FitGirl bu sitelere yüklüyor torrentlerini. Yükleyicinin o olduğunu görüp indirebilirsiniz.

Ben RDR 2 indirdim evet güvenilir hocam bir kere RDR yüklemiştim ondan. Oyun indir cafeden Torrent RDR 2 indirin o zaten dodi.

Hocam bir de sunu soracağım Torrent indirmekle normal Torrent'siz indirmenin farkı ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…