FitGirl güvenilir mi?

Korsan oyun önermek yasak hocam.

Hocam bir de sunu soracağım Torrent indirmekle normal Torrent'siz indirmenin farkı ne?

Hocam Torrent setup hızlı indigi için kullanılır. Normal Chrome falan indircekseniz yavaş iner fakat setupta hızlı iner. Fakat size Torrent öneririm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendi resmi sitesi ".site" ile bitiyor. Doğru siteden indirirseniz sıkıntı olmaz. Windows defenderi kapatın indirirken arkada malwarebytes veya kaspersky açık kalsın ama.

Hocam bir de sunu soracağım Torrent indirmekle normal Torrent'siz indirmenin farkı ne?

Hocam siz Torrent indirin. Çünkü hızlı iner bazen ve setupta ne kadar boş alanın varsa ona göre hızlı iner. Normal klasiktir yavaş iner ama.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu korsan siteler madem güvenilir kazançları ne ki buradan? Ayrıca güvenilir olduğundan tamamen emin misiniz hocam yani hiç mi yamukları olmadı?

Ben oyun indir VIP ten indirmiştim bir oyun ekran kartım 92-97 geiyordu mineri zar zor silmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…