Fitness eldiven önerisi

emirmertbaserr

Decipat
Yer
Amsterdam
Arkadaşlar merhaba, ellerim hep aşırı biçimde soyuluyor bu yüzden bir eldiven almak istiyorum. Fakat piyasada çok fazla kalitesiz ürün var emin olamadım ürünlerden. Kokma yapmayan, kaliteli eldivenler önerebilir misiniz?

Bütçe sorunum yok.

Salonda eldiven kullananlara yumuşak muammelesi yaparlar aklında bulunsun da. :D Onun yerine yoksa strap alsan daha işine yarar. İllaha alacam diyorsan çok ucuz bir şey almadığın sürece kaliteleri hemen hemen aynı oluyor. MuscleCloth veya Under Armour alabilirsin.

Salonda eldiven kullananlara yumuşak muammelesi yaparlar aklında bulunsun da. :D Onun yerine yoksa strap alsan daha işine yarar. İllaki alacağım diyorsan çok ucuz bir şey almadığın sürece kaliteleri hemen hemen aynı oluyor. MuscleCloth veya Under Armour alabilirsin.

Hocam sürekli olarak toplantılarda sunum yapıyorum. Sıkıntı da burada başlıyor işte, elimin içi gözüküyor ve çok güçlü bir ışık kullanıldığı için elimde bulunan yaralar ve kavlamalar oldukça net gözüküyor. Yaklaşık 2 yıldır yapıyorum bu sporu, fakat böylesine fazla sıkıntı yaratacağını hiçbir zaman düşünmemiştim :)

Müsait bir zamanımda atayım hocam. @Umut Can Çalışkan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı