Fitness eldiveni önerisi

Elimde nasır oluşmaya başladı; kaliteli, rahat ve kaymayan bir eldiven öneriniz var mı?

Eldivene gerek yok hocam onun yerine bileklik dirseklik gibi şeyler daha mantıklı olur önce sağlık.

Decathlon'daki eldivenleri önerebilirim hocam.

Sadece nasır için istiyorsanız avuç içi eldiven/elcik/ellik artık adına satan arkadaş ne yazmışsa, şu ele geçirilen ve avuç kısmını koruyan şey bayağı iş görüyor.
Bunun dışında diğer arkadaşın dediği gibi bilek korumalı strap olabilir. Fakat onu her şeye dolamak sıkıntı oluyor bazen. Ben deadlift atarken genelde onu kullanıyorum.

Sadece nasır için istiyorsanız avuç içi eldiven/elcik/ellik artık adına satan arkadaş ne yazmışsa, şu ele geçirilen ve avuç kısmını koruyan şey bayağı iş görüyor.
Bunun dışında diğer arkadaşın dediği gibi bilek korumalı strap olabilir. Fakat onu her şeye dolamak sıkıntı oluyor bazen. Ben deadlift atarken genelde onu kullanıyorum.
hocam önerebileceğiniz herhangi bir marka varmıdır?

Eldivene gerek yok hocam onun yerine bileklik dirseklik gibi şeyler daha mantıklı olur önce sağlık.

Decathlon'daki eldivenleri önerebilirim hocam.
hocam decathlondan baktım çoğunun yorumları kötüydü pek sağlam ve rahat değil sanırım

Grip pad diye geçiyor nasır için eldivenden daha mantıklı bir seçim olur. Trendyol'da bir sürü marka var en çok satılandan alabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı