Fitness için antrenman programı önerisi

Peki haftanın 5 günü fullbody yorucu olur mu araştırdığım kadarıyla zamanı olmayanlar için yapılması gereken bir antrenman türüymüş.

Haftada 5 gün full atamazsın zaten maksimum 3 gün. 5 gün istiyorsan push pull legs harika bir idman stili. Push pull legs upper lower da yapabilirsin fakat ben direkt PPL tercih ediyorum şu anlık.

Haftada 5 gün full atamazsın zaten maksimum 3 gün. 5 gün istiyorsan push pull legs harika bir idman stili. Push pull legs upper lower da yapabilirsin fakat ben direkt PPL tercih ediyorum şu anlık.
tamamdır teşekkür ederim bildiğiniz yeni başlayan biri için haftanın 5 günü ppl programı var mı

Hocam daha öncede belirttiğim gibi hareketler kişiye göre değişir. Tüm vücudu orantılı çalıştırdığınız sürece hareket’te hissettiriyorsa bölgeyi sorun yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…