Fitness için atlet önerisi

Edmond_Dantes

Decapat
Daha fazla  
Selamlar, spor salonunda havalandırma çalışmıyor aylardır. Atlete geçti tanıdıklar, baya fark ediyor falan dediler. Ben de alayım dedim. Önerilerinizi bekliyorum.

Legacy atlet böyle bir şey buldum ama dar duruyor. Bu nedenle adamı boğar diye düşündüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bol atlet alın marka hiç bilmiyorum ama dar olanlar beni şahsen çok rahatsız ediyor bol olanlar iyi akıyor ama sporda. Marka maalesef söyleyemem yıllar önce bir yerlerden almıştım birkaç tane dükkanlardan.

Selamlar, spor salonunda havalandırma çalışmıyor aylardır. Atlete geçti tanıdıklar, bayağı fark ediyor falan dediler. Ben de alayım dedim. Önerilerinizi bekliyorum.

Legacy atlet böyle bir şey buldum ama dar duruyor. Bu nedenle adamı boğar diye düşündüm.

Maraz Ali kombini yapıp gidin işte hocam.

Hocam bol atlet alın marka hiç bilmiyorum ama dar olanlar beni şahsen çok rahatsız ediyor bol olanlar iyi akıyor ama sporda. Marka maalesef söyleyemem yıllar önce bir yerlerden almıştım birkaç tane dükkanlardan.
Ben de öyle yaptım ya baktım bunların hepsi dar. Decathlon’a gittim bol bir tane aldım güzel gayet.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı