yks2023allstar
Decapat
Daha fazla
Dostlar en geç 2 güne spor salonuna yazılacağım. Kafamda 6 veya 7 aylık üyelik var. Üyelik bitince yazın çalışıp tekrar yazılmayı düşünüyorum bu arada onu ekleyim hemen. Bana gelirsek 178 boy 63 kilo biriyim yağ oranım 11,52 çıktı anlaşılacağı üzere zayıfım.
Kilo almak ve vücudu güçlendirmek için spora yazılacağım özellikle bacaklarım artık buna muhtaç yıllardır sporla aram bayağı açıldı bunun yüzünden en basitinden örnek vermem gerekirse ufak yokuşta baldırlarım yanıyor, zaten futboldan kalma ufak kroniklerde var onlardan bahsetmiyorum. Bu 6-7 ay sonunda en fazla 77 kiloya çıkmayı düşünüyorum ama tahminimce 72-75 arası gezinirim. Hızlıca kilo almak için ise gainer+protein tozu almayı düşünüyorum.
Ayrıca iştahsız olduğum için bir kan testi yapıp gerekli vitaminleri de alacağım. Şu an bu iki ürünü almayı düşünüyorum bunları tavsiye eder misiniz veya başka ürün önerileriniz de var mı?
www.bigjoy.com.tr
www.bigjoy.com.tr
Kilo almak ve vücudu güçlendirmek için spora yazılacağım özellikle bacaklarım artık buna muhtaç yıllardır sporla aram bayağı açıldı bunun yüzünden en basitinden örnek vermem gerekirse ufak yokuşta baldırlarım yanıyor, zaten futboldan kalma ufak kroniklerde var onlardan bahsetmiyorum. Bu 6-7 ay sonunda en fazla 77 kiloya çıkmayı düşünüyorum ama tahminimce 72-75 arası gezinirim. Hızlıca kilo almak için ise gainer+protein tozu almayı düşünüyorum.
Ayrıca iştahsız olduğum için bir kan testi yapıp gerekli vitaminleri de alacağım. Şu an bu iki ürünü almayı düşünüyorum bunları tavsiye eder misiniz veya başka ürün önerileriniz de var mı?
Bigjoy | Sporcu Takviye Ürünleri ve Sporcu Gıdaları
Benzersiz formüllere sahip protein tozu, amino asit, gainer gibi sporcu ürünlerini en zengin hediye seçenekleri ile bigjoy.com.tr'den satın alabilirsiniz.
Bigjoy Sports BIGMASS Gainer GH FACTORS Ãikolata 5000g | Bigjoy
YaÄlanmadan hacim kazanmak için kas geliÅimine yönelik GH Factors ilaveli tek gainer. Karbonhidrat, protein ve GH faktörler bir arada.
Son düzenleyen: Moderatör: