Tunahan Mert07 Hectopat Katılım 24 Eylül 2021 Mesajlar 462 Çözümler 1 Yer Antalya/Alanya Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2022 #1 Merhaba, fitnessa başlayacağım fakat ne giyeceğimi bilmiyorum atlet diyorlar fakat benim yağ oranım fazla yani atlet giymek istemiyorum. Şu an aklımda bunlar var: Tişört - Erkek Gri Spor Tişörtü 100 - Fitness Kardiyo Şort - Erkek Siyah Spor Şortu 100 - Fitness Kardiyo Bunlardan 2'şer tane almayı düşünüyorum tavsiyeniz var mı?
Merhaba, fitnessa başlayacağım fakat ne giyeceğimi bilmiyorum atlet diyorlar fakat benim yağ oranım fazla yani atlet giymek istemiyorum. Şu an aklımda bunlar var: Tişört - Erkek Gri Spor Tişörtü 100 - Fitness Kardiyo Şort - Erkek Siyah Spor Şortu 100 - Fitness Kardiyo Bunlardan 2'şer tane almayı düşünüyorum tavsiyeniz var mı?
cekicek Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 1.702 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2022 #2 Tunahan Mert07 dedi: Merhaba, fitnessa başlayacağım fakat ne giyeceğimi bilmiyorum atlet diyorlar fakat benim yağ oranım fazla yani atlet giymek istemiyorum. Şu an aklımda bunlar var: Tişört - Erkek Gri Spor Tişörtü 100 - Fitness Kardiyo Şort - Erkek Siyah Spor Şortu 100 - Fitness Kardiyo Bunlardan 2'şer tane almayı düşünüyorum tavsiyeniz var mı? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir şort ve t shirt giy kasacak bir şey yok. Nasıl rahatsan öyle giyin.
Tunahan Mert07 dedi: Merhaba, fitnessa başlayacağım fakat ne giyeceğimi bilmiyorum atlet diyorlar fakat benim yağ oranım fazla yani atlet giymek istemiyorum. Şu an aklımda bunlar var: Tişört - Erkek Gri Spor Tişörtü 100 - Fitness Kardiyo Şort - Erkek Siyah Spor Şortu 100 - Fitness Kardiyo Bunlardan 2'şer tane almayı düşünüyorum tavsiyeniz var mı? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir şort ve t shirt giy kasacak bir şey yok. Nasıl rahatsan öyle giyin.
emirhank14 Decapat Katılım 19 Eylül 2022 Mesajlar 439 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Msi Pro B550m-P Gen3 - R5 5500 - RTX 2060 - 16 GB RAM Cinsiyet Kadın 2 Ekim 2022 #3 İkisi de güzel seçim fakat paraya kıyarım diyorsan net unsatisfied gear'dan almalısın. emirhank14 dedi: İkisi de güzel seçim fakat paraya kıyarım diyorsan net unsatisfied gear'dan almalısın. Genişletmek için tıkla... Ek olarak ben 6 aydır yapıyorum fakat öyle özene özene giymiyorum elime ne geçerse onu giyiyorum.
İkisi de güzel seçim fakat paraya kıyarım diyorsan net unsatisfied gear'dan almalısın. emirhank14 dedi: İkisi de güzel seçim fakat paraya kıyarım diyorsan net unsatisfied gear'dan almalısın. Genişletmek için tıkla... Ek olarak ben 6 aydır yapıyorum fakat öyle özene özene giymiyorum elime ne geçerse onu giyiyorum.
vonnc Hectopat Katılım 3 Şubat 2020 Mesajlar 201 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 2 Ekim 2022 #4 Fitmoda , LC Sports ve Nike ürünleri giyiyorum ben genelde. LCS'den şort , Fitmoda'dan Muscle Cloth tshirtleri , Nike'dan da DRI-FIT tshirtleri tercih ediyorum. Onun dışında evde rahat ne varsa onu giyiyorum.
Fitmoda , LC Sports ve Nike ürünleri giyiyorum ben genelde. LCS'den şort , Fitmoda'dan Muscle Cloth tshirtleri , Nike'dan da DRI-FIT tshirtleri tercih ediyorum. Onun dışında evde rahat ne varsa onu giyiyorum.
CaertoX Hectopat Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 140 Yer Antalya,Kepez Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2022 #5 Tunahan Mert07 dedi: Merhaba, fitnessa başlayacağım fakat ne giyeceğimi bilmiyorum atlet diyorlar fakat benim yağ oranım fazla yani atlet giymek istemiyorum. Şu an aklımda bunlar var: Tişört - Erkek Gri Spor Tişörtü 100 - Fitness Kardiyo Şort - Erkek Siyah Spor Şortu 100 - Fitness Kardiyo Bunlardan 2'şer tane almayı düşünüyorum tavsiyeniz var mı? Genişletmek için tıkla... Seçtiğiniz tişörtler ve şortlar uygun ama kıyafete orada öyle çok takmaya gerek yok.Sizi engellemeyecek ve rahat hissettiğiniz tişört veya şort hangisiyse onu giymenizi tavsiye ederim.
Tunahan Mert07 dedi: Merhaba, fitnessa başlayacağım fakat ne giyeceğimi bilmiyorum atlet diyorlar fakat benim yağ oranım fazla yani atlet giymek istemiyorum. Şu an aklımda bunlar var: Tişört - Erkek Gri Spor Tişörtü 100 - Fitness Kardiyo Şort - Erkek Siyah Spor Şortu 100 - Fitness Kardiyo Bunlardan 2'şer tane almayı düşünüyorum tavsiyeniz var mı? Genişletmek için tıkla... Seçtiğiniz tişörtler ve şortlar uygun ama kıyafete orada öyle çok takmaya gerek yok.Sizi engellemeyecek ve rahat hissettiğiniz tişört veya şort hangisiyse onu giymenizi tavsiye ederim.
Tunahan Mert07 Hectopat Katılım 24 Eylül 2021 Mesajlar 462 Çözümler 1 Yer Antalya/Alanya Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2022 #6 Tamam arkadaşlar. Ben yine de bunlardan birer tane almayı düşünüyorum teşekkürler.
Z zagzirus Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2016 Mesajlar 1.587 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2025 #7 Çok dar ve kısa görünüyor baktığınız şortlar. Daha rahat ve bol kesimlere yönelmenizi tavsiye ederim. Erkeklere çok kısa ve dar yakışmıyor.
Çok dar ve kısa görünüyor baktığınız şortlar. Daha rahat ve bol kesimlere yönelmenizi tavsiye ederim. Erkeklere çok kısa ve dar yakışmıyor.