Fitness ikinci ay programı nasıl olmalı?

RAZI

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar. Fitness. İlk. Ayımda çoğu kişinin yaptığı programları. Yaptım fakat hocaya söylediğimde ise bir değişiklik olacak mı programda diye. Neredeyse yine aynı şeyleri verdi shoulder press, lat pull down, seated row, barbell curl, bir de, dambıll vermişti neyse geçen ay yaptığım program ise. Şöyleydi shoulder press, lat pull down, seated row, bir de. İki tane dambıl hareketi vardı onun dışı bir şey yoktu, sizce bu iyi bir, program mı? Yoksa değiştirmeli miyim?

Öncelikle programına sadık kalmalısın eğer gelişiyorsan neden değiştiresin? Kaliteli sporcular zırt pırt program değiştirmez 1-2 sene aynı programı bile kullanabilirler. Hocana gelecek olursak eminim bu spora dair 1 tane bile bilimsel bilgisi olmayan boş herifin tekidir, internetten kendin program araştır. Hareket isimleri vermen yetmez. Günlük - haftalık bi' kası kaçar set çalıştın? Ne kadar efor (RIR - RPE) harcadın, tekrar aralığın kaç... Bu sorulara en azından cevap verebilmen gerekiyor.

4 set 10 tekrar gelişme açısından ise sadece kilo veriyorum.

Peki dostum senin böyle önerebileceğin bir program var mı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…