umudatalim Kilopat Katılım 1 Mayıs 2019 Mesajlar 128 Çözümler 1 4 Kasım 2020 #1 Birçok insan kötülüyor, bir çoğu da savunuyor. Ben şahsen çok şekerli olduğunu düşünüyorum ve yenmemesi gerektiğini düşünüyorum. Siz ne düşünüyosunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Kasım 2020
Birçok insan kötülüyor, bir çoğu da savunuyor. Ben şahsen çok şekerli olduğunu düşünüyorum ve yenmemesi gerektiğini düşünüyorum. Siz ne düşünüyosunuz?
efedesu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 6.621 Çözümler 55 Yer 地獄 Daha fazla Cinsiyet Kadın 4 Kasım 2020 #2 Muz yiyip yemiyeceginizi mi tartisacaksiniz? Insansiniz, seviyorsaniz ve istiyorsaniz neden yemeyesiniz?
Muz yiyip yemiyeceginizi mi tartisacaksiniz? Insansiniz, seviyorsaniz ve istiyorsaniz neden yemeyesiniz?
umudatalim Kilopat Katılım 1 Mayıs 2019 Mesajlar 128 Çözümler 1 4 Kasım 2020 #3 efedesu dedi: Muz yiyip yemiyeceginizi mi tartisacaksiniz? Insansiniz, seviyorsaniz ve istiyorsaniz neden yemeyesiniz? Genişletmek için tıkla... Canım çekerse zaten yerim, genel olarak fitness yapan birisini ne kadar olumsuz etkileyeceğinden bahsediyorum. Sonuç olarak sadece şeker.
efedesu dedi: Muz yiyip yemiyeceginizi mi tartisacaksiniz? Insansiniz, seviyorsaniz ve istiyorsaniz neden yemeyesiniz? Genişletmek için tıkla... Canım çekerse zaten yerim, genel olarak fitness yapan birisini ne kadar olumsuz etkileyeceğinden bahsediyorum. Sonuç olarak sadece şeker.
T theykilledkenny Picopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 170 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2020 #4 Benim için hiç önemli değil ben kilo almaya çalıştığım için
Kheaven Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2016 Mesajlar 1.292 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2020 #5 İnsan vücudunun şekerede ihtiyacı var. Mesela erkeklerin ortalama günde 35gr civarı şeker alması gerekir. Orta boy bir muz 15gr şeker içerir.
İnsan vücudunun şekerede ihtiyacı var. Mesela erkeklerin ortalama günde 35gr civarı şeker alması gerekir. Orta boy bir muz 15gr şeker içerir.
Patrick Star Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 143 4 Kasım 2020 #6 Eğer lifli gıdaları yeterli oranda alıp, sindirim sorununun önüne geçmişse, çok faydalı bir besin olduğu için kesinlikle yemelidir.
Eğer lifli gıdaları yeterli oranda alıp, sindirim sorununun önüne geçmişse, çok faydalı bir besin olduğu için kesinlikle yemelidir.