Fitness program önerisi

onurexe

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba 3 aydır spor salonuna gidiyorum normalde arkadaşla gidiyordum. Tüm program ondaydı onunla artık konuşmuyorum bende program yazmaktan hiç anlamıyorum. Salondaki hocaya demek istemiyorum. Çünkü başından atmak için fazla umursayacağını düşünmüyorum. Kötü program yazmasından korkuyorum bana program ayarlayabilir miyiz? Diyet listemi aşağıya bırakıyorum belki yardımcı olur.

Dosya Ekleri

• 1500.pdf
    171,1 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleyen: Moderatör:

Diyet ve spor programi düzenli ve eşit olması gerek gittiginiz yer merdiven alti ise genelde herkese verdiklerini yaziyorlar.

Dediğim gibi merdiven altı değil ama güvenmiyorum 3000 metrekarelik dolu salonda özenerek program hazırlayacağına.

Yapay zeka sıkıntı olmaz mı?

Profesyonel duzeyde yapmiyorsun diye dusunuyorum adam arastiriyor sana veriyor burada kim ne derse oda aynisini yapacak. Ben memnun kaldim sahsen.

Dediğim gibi merdiven altı değil ama güvenmiyorum 3000 metrekarelik dolu salonda özenerek program hazırlayacağına.

Dogrudur ben sahsen spora giderken özel hoca tutuyordum programları haftalık veriyordu başımdan ayrılmıyordu.

Profesyonel duzeyde yapmiyorsun diye dusunuyorum adam arastiriyor sana veriyor burada kim ne derse oda aynisini yapacak. Ben memnun kaldim sahsen.

Spor hocalari genelde başlangıç seviyesinde yazmaz varsayılan yazar orta derece ilk ay ağır gelebilir.

Yani öneriniz nedir hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…