Fitness programı tavsiyesi

Amett

Hectopat
Daha fazla  
MACFit'e yazıldım. İlk fittnes deneyimim. 1.80 boy ve 66 kiloyum. Haftada 5 gün gideceğim. Hiçbir şey bilmediğim için bir program yapamıyorum kendime. Önerebileceğiniz bir program var mı? Bir de yeni başladığım için almam gereken bir şey var mı?

Klasik olacak ama;
Pazartesi: Göğüs - arka kol.
Salı: Sırt - ön kol.
Çarşamba: Omuz - bacak - bilek.
Perşembe: Göğüs - arka kol.
Cuma: Sırt - ön kol.
Cumartesi'de gidebilirsen omuz - bacak - bilek yine. Her bölge haftada 2 kere çalışılmış oluyor. 7-8 ay bunda devam et sonra takviye alırsın. Fitness geçmişin yok çünkü.

Maalesef ki 5 günüm var hangi hareketleri yapmalıyım isimleri ile yazsaydın iyi olursu çünkü on kol deyince ne halt yapacağımı bilmiyorum( teşkürller bu arada )

Kardeşim adam daha yeni başamış bismillah 2 ay full body yapacak daha vücudu hareketlere alışacak hatta belki 3 ay full body yapacak bench pressde 60 kg yapamayan adamın bölgesel çalışmasına gerek yoktur zaten arakadaş zayıf boyuna göre gidecek fullbody yapacak fazla yiyecek kilo alacak bu kadar

Nasıl bir programla gitmeliyim peki hocam kilo alamk için önerdiğiniz bir ürün var mı veya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…