Fitness vb. için eldiven önerisi

Daha fazla  
Merhaba amacım tamamen askeriyeye hazırlanmak. Yani şınav, mekik ve özellikle birincil olarak barfiks. Barfikste yapılabilecek her şeyi yapmak istiyorum ama 15-20 gün çalıştıktan sonra artık kollarım dayansa da elim çok acıyor cidden sıkıntı çıkarıyor. Bana bana maksimum 1000 TL'ye kadar bunun için eldiven önerir misiniz?
Arkadaşım bana şunu attı:

Şu iyi midir nasıldır dış görünüş tarzı olarak böyle bir gorunuşu olsun isterim. Önerilerinizi bekliyorum ve yardımcı olabilecek kişileri etiketleyebilirseniz sevinirim. İyi fourmlar şimdiden.

Merhaba amacım tamamen askeriyeye hazırlanmak. Yani şınav, mekik ve özellikle birincil olarak barfiks. Barfikste yapılabilecek her şeyi yapmak istiyorum ama 15-20 gün çalıştıktan sonra artık kollarım dayansa da elim çok acıyor cidden sıkıntı çıkarıyor. Bana bana maksimum 1000 TL'ye kadar bunun için eldiven önerir misiniz?
Arkadaşım bana şunu attı:

Şu iyi midir nasıldır dış görünüş tarzı olarak böyle bir gorunuşu olsun isterim. Önerilerinizi bekliyorum ve yardımcı olabilecek kişileri etiketleyebilirseniz sevinirim. İyi fourmlar şimdiden.
Elin acıyorsa onun sebebi yüksek ihtimalle tutuş gücünün zayıf olması. Tutuş gücün zayıf olduğu için barfikste iyi tutunamıyorsun bara. Tavsiyem böyle devam et vücut zamanla alışacak nasır geliştirecek ve acı hissetmeyeceksin. Eldiven alırsan tamam eldivenle acımaz ama bir gün eldivensiz yaparsan yine acımaya devam edecek, kolların ve sırtın tükenmeden elin acıdığı için bırakacaksın barı. Alacaksan bunu bilerek al.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı