Selamlar, normalde duştan sonra temiz vücuda stick kullanıyorum. Fitness yapmadan veya dışarı çıkmadan önce sprey deodorant kullanıyorum izmir gibi yerde gerçektende ter kokusunu iyi önlediği için ama sprey deodorant tahriş ediyor biraz ama stick etmiyor tahriş. O yüzden artık fitness yapmadan veya dışarı çıkmadan önce sprey deodorant yerine stick kullansam olur mu aynı işlevi görür mü? @Nowitzer@Evil Belief@686837@İsa Kaan Güneş@Pxn@292469@Hlina@Beck@Andar Han
Etiketlediğim arkadaşlar bilginiz varsa cevaplar mısınız lüften.
Kesinlikle roll on kullan roll on terlemeyi en etkili bir şekilde önleyen kokusunu da 2'sinden de daha iyi kesen bir şey Rexona clinical roll on for men öneriyorum.
@bilalsoner sprey dışında hemen hemen her şey daha iyi olur. Rexona clinical roll on ve Old Spice captain celar jel veya Wolf öneririm.
Spor için Sprey'e kıyasla daha iyi olurlar, spreyi ben 3 4 saat aralık ile duş aldığım zamanlar tercih ediyorum. Ayrıca sprey göğüs, sırt, ense gibi yerlere tercih edilmeli. Koltuk altı için hem yetersiz hem zararlı.
Eger illa sprey kullanacağım diyorsan yine Rexona'nın clinical Deodorant'ını tercih edebilirsin, kokusu biraz sert ama çok etkili.