zaynıl Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 677 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2022 #1 Selam arkadaşlar. Yakın zamanda spora başladım ama tekim. Arkadaşlarımı çağırıyorum hiçbiri hevesli değil gelmiyor. Benim de hevesim kalmadı. Orada çok arkadaş da edinemedim.
Selam arkadaşlar. Yakın zamanda spora başladım ama tekim. Arkadaşlarımı çağırıyorum hiçbiri hevesli değil gelmiyor. Benim de hevesim kalmadı. Orada çok arkadaş da edinemedim.
Fodenist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 2.162 Çözümler 8 20 Şubat 2022 #2 Orada zaten tek çalışılmıyor mu napacaksınız arkadaşı? Ben kuzenimle gidiyorum 2 saat birbirimizi görmüyoruz.
Orada zaten tek çalışılmıyor mu napacaksınız arkadaşı? Ben kuzenimle gidiyorum 2 saat birbirimizi görmüyoruz.
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 20 Şubat 2022 #3 Spora kendiniz için gidersiniz. Sosyalleşmek istiyorsanız kafe, buluşma veya etkinlik kovalayın.
Saytomo Hectopat Katılım 21 Temmuz 2019 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sabahları öğrenci akşamları ... 20 Şubat 2022 #4 Aynı durumdan ben de muzdaribim. 4 kişiydik geriye sadece ben kaldım ama bu devam etmeyeceğim anlamına gelmez.
Aynı durumdan ben de muzdaribim. 4 kişiydik geriye sadece ben kaldım ama bu devam etmeyeceğim anlamına gelmez.
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 20 Şubat 2022 #5 Yav bulursun arkadaş ondan kolay ne var. Git birinin yanına herhangi bir şeyden bahset biraz sohbet et gerisi gelir.
Yav bulursun arkadaş ondan kolay ne var. Git birinin yanına herhangi bir şeyden bahset biraz sohbet et gerisi gelir.
3 300974 Hectopat Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 998 Çözümler 1 20 Şubat 2022 #6 Spor salonuna gitmekteki amaç arkadaş edinmek değil spor yapmak zaten. Başkaları için kayıt olduysan yazık olmuş.
Spor salonuna gitmekteki amaç arkadaş edinmek değil spor yapmak zaten. Başkaları için kayıt olduysan yazık olmuş.
zaynıl Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 677 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2022 #7 Fodenist dedi: Orada zaten tek çalışılmıyor mu napacaksınız arkadaşı? Ben kuzenimle gidiyorum 2 saat birbirimizi görmüyoruz. Genişletmek için tıkla... Birbirinize destek falan oluyorsunuzdur yani yine. Vucüt yapmaya gidiyorum zaten. Ama yanımda biri olmayınca garip oluyor.
Fodenist dedi: Orada zaten tek çalışılmıyor mu napacaksınız arkadaşı? Ben kuzenimle gidiyorum 2 saat birbirimizi görmüyoruz. Genişletmek için tıkla... Birbirinize destek falan oluyorsunuzdur yani yine. Vucüt yapmaya gidiyorum zaten. Ama yanımda biri olmayınca garip oluyor.
Saytomo Hectopat Katılım 21 Temmuz 2019 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sabahları öğrenci akşamları ... 21 Şubat 2022 #8 Dinlenirken ve spor yaparken sohbet ediyorduk, gülüyorduk. Şimdi ise müzik dinliyorum veyahut Instagram'da geziniyorum.
Dinlenirken ve spor yaparken sohbet ediyorduk, gülüyorduk. Şimdi ise müzik dinliyorum veyahut Instagram'da geziniyorum.
zaynıl Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 677 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2022 #9 Saytomo dedi: Dinlenirken ve spor yaparken sohbet ediyorduk, gülüyorduk. Şimdi ise müzik dinliyorum veyahut Instagram'da geziniyorum. Genişletmek için tıkla... Nerede yaşıyorsun belki aynı salondayızdır
Saytomo dedi: Dinlenirken ve spor yaparken sohbet ediyorduk, gülüyorduk. Şimdi ise müzik dinliyorum veyahut Instagram'da geziniyorum. Genişletmek için tıkla... Nerede yaşıyorsun belki aynı salondayızdır
Saytomo Hectopat Katılım 21 Temmuz 2019 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sabahları öğrenci akşamları ... 22 Şubat 2022 #10 zaynıl dedi: Nerede yaşıyorsun belki aynı salondayızdır Genişletmek için tıkla... İstanbul/Bağcılar ya sen?
zaynıl dedi: Nerede yaşıyorsun belki aynı salondayızdır Genişletmek için tıkla... İstanbul/Bağcılar ya sen?