Herkese merhaba, fitnesden hiç anlamıyorum ve evde spor yapmaya başlayacağım ilk olarak kalori açığını hesapladım ve 2500 çıktı ben 1800-1900 falan almayı planlıyorum egzersiz ise yapay zekay program oluşturdu pazartesi-salı-persembe-cuma günleri şimdi kalori açığıni hesapladıgimda kaç gram protein, karbonhidrat, yağ almam gerektiğini yazdı bunu da benim tutturamam çok zor o yüzden sağlıklı beslenmeden yeter mi yani o oranlara yakın olmasam bile vücut yağ yakar mı? Fitness başlama amacım ise alt vücudum üst vücuduma göre kalın olması yani bu da kalçamin çok büyük görünmesine neden oluyor bilgili arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Yanlış bir şey yapmak istemiyorum.
Malzeme olarak evde dambıl ve halter varEvde çok zor. Yapılamaz değil ama hem disiplinini sağlamak çok zor hem de serbest vücut ağırlığıyla yapılan hareketler de çok kısıtlı sakatlanma ihtimalin yüksek. Bence imkanın varsa spor salonuna yazıl.
Malzeme olarak evde dambıl ve halter var.
Kardiyoya çok zamanım olmuyor fakat her sabah 2 km yürüyorum ve öğlende 2 km yürüyorumEğer bel bölgendeki yağları giderip fit bir vücut istiyorsan kardiyoya ağırlık vermelisin. Günde 1 saat kardiyo yapıp kalori açığı oluştur ve en önemlisi yeterli miktarda protein al yoksa kiloyu kastan da kaybedebilirsin. Ayrıca deri sarkmasını önlemek içinde ağırlık antrenmanı yapmalısın. Yapay zekaya evde dambıl ve halterinin olduğunu söyle sana 4 veya 5 günlük bir program hazırlasın çünkü yapay zeka iyi program yazıyor gerçekten fakat kilonun ve yağ oranının fazla olduğunu amacının fit olmak olduğunu da belirt. Burada ağırlık çalışmandaki amaç kas yapmaktan ziyade deri sarkmasını önlemek ve sıska olmamak olmalı. Ağırlığını dambılla hareket yapmaktan çok kardiyoya vermelisin.
Kardiyoya çok zamanım olmuyor fakat her sabah 2 km yürüyorum ve öğlende 2 km yürüyorum.
Kardiyoya çok zamanım olmuyor fakat her sabah 2 km yürüyorum ve öğlende 2 km yürüyorum.
Yapay zeka böyle bir program oluşturdu bu program amacımı karşılar mı?Eğer bel bölgendeki yağları giderip fit bir vücut istiyorsan kardiyoya ağırlık vermelisin. Günde 1 saat kardiyo yapıp kalori açığı oluştur ve en önemlisi yeterli miktarda protein al yoksa kiloyu kastan da kaybedebilirsin. Ayrıca deri sarkmasını önlemek içinde ağırlık antrenmanı yapmalısın. Yapay zekaya evde dambıl ve halterinin olduğunu söyle sana 4 veya 5 günlük bir program hazırlasın çünkü yapay zeka iyi program yazıyor gerçekten fakat kilonun ve yağ oranının fazla olduğunu amacının fit olmak olduğunu da belirt. Burada ağırlık çalışmandaki amaç kas yapmaktan ziyade deri sarkmasını önlemek ve sıska olmamak olmalı. Ağırlığını dambılla hareket yapmaktan çok kardiyoya vermelisin.
Yapay zeka böyle bir program oluşturdu bu program amacımı karşılar mı?