Fittnes yanına hobi olarak kick boks yapılır mı?

galle3.14

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba, 1.5 yıldır fitness yapıyorum ve vücudumun iyi olması benim için boksa göre çok daha önemli. (Muay Thai 5 ay yaptım.) İki sporu da yaptım, fitness'i aktif olarak beslenmesiyle birlikte yapıyorum, kick boksa tekrardan başlamayı düşündüm. Haftada 3 kez değil de 2 kez kick boks antrenmanı geriye kalan günler çift bölge body antrenmanı yapmak istiyorum. Boksta kasa çok yük biniyor mu tam olarak bilmiyorum. Uyku sürem 6 saat ile 7 saat arası değişiyor. Kasların dinlenmesi gerekiyor bu kafama çok takıldı bilen birisi bir tavsiyede bulunursa iyi olur. Amacım kick boksta fazla gelişmek değil keyifli ve kardiyo amaçlı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz düzgün ve kısa özet yazarmısın.

Yorulursun ama yapabilirsin o düzeni senin yapman lazım hayatını bilemeyiz şimdi.

Kısaca özeti, fittnesin yanına kick boksa başlasam kas yıkımım artar mı ? kas büyümesi yavaşlar mı ? haftada 5 gün fittnes 2 gün kick boks
Genelde dövüş sporları yapan insanlar hep kas çalışır, dahada güçlenirsin.

Kısaca özeti, fittnesin yanına kick boksa başlasam kas yıkımım artar mı? Kas büyümesi yavaşlar mı? Haftada 5 gün fittnes 2 gün kick boks.

Çok abartı beslenme ve antrenman ne kadar önemli ise dinlenmede bir o kadar önemli.

Onlar haftada 3 gün kick boks 2 gün fittnes yapıyorlar dövüş alanında gelişmek için.

O zaman haftada 1 kez boksa gideceğim keyfiyen.

Hocam 3-2 yapın yani 3 gün spor 2 gün boks diyeyim 1 gün gitmeyle hiçbir şey olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…