Five Nights at Freddy's filminin 2. fragmanı yayınlandı!

Makaleler
4
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060TI 8GB, Ryzen 5 5600, 16 GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM, ASUS A320M-F, Snowman M200, Aego Gamegaraj 650W PSU
Meslek
Öğrenci
Filmin senaryosu oyundan farklı olacak gibi gözüküyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dürüst olmak gerekirse filmin çıkacak olmasına sevindim fakat beklentim epey düşük.

Yine de izlemeye giderim.

fredbear-dance.gif
Apayrı hikaye yazacaklarını sanmam ama yine de yazarlar bir şeyler denemişte olabilir.

Dürüst olmak gerekirse filmin çıkacak olmasına sevindim fakat beklentim epey düşük.

Yine de izlemeye giderim.
Oyundaki gibi gerici bir film olsa yeterli. Animatronikler biraz şirin durmuş. Robotik halleri korkutucu olur umarım.

Eki Görüntüle 1925414Apayrı hikaye yazacaklarını sanmam ama yine de yazarlar bir şeyler denemişte olabilir.
Filmin yazarı da yine oyunun yapımcısı olan Scott Cawthon diye biliyorum.
Kırmızı - turuncu gözler keşke olmasa. İlk fragmanda da vardı. Daha kalitesiz gösteriyor.
Bu sefer bazı sahnelerde normal rengine dönük gözüküyor renkler.
Oyundaki gibi gerici bir film olsa yeterli. Animatronikler biraz şirin durmuş. Robotik halleri korkutucu olur umarım.
Film 13+ olacak. Oyunların da aynı şekilde 13+ olduğunu düşünürsek ya oyunlardan bile daha az gerici olacak ya da oyunlarla aynı seviyede olacak. Sinemada ses ister istemez yüksek olduğu için oyunlarda olduğu gibi bol bol ucuz jumpscare koysalar yine korkan olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı