Arkserhat Hectopat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 1.790 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2024 #1 Bu oyunu dört gözle bekliyorum. Hem de Türkçe de olacak orası ayrı güzel. Oynamayı düşünüyor musunuz? https://store.steampowered.com/app/2638370/Five_Nights_at_Freddys_Into_the_Pit/
Bu oyunu dört gözle bekliyorum. Hem de Türkçe de olacak orası ayrı güzel. Oynamayı düşünüyor musunuz? https://store.steampowered.com/app/2638370/Five_Nights_at_Freddys_Into_the_Pit/
Rub Hectopat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 1.933 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2024 #2 Bu oyunun 3D'si çıksa ayrı bi' iyi olurdu. Oynamayı düşünmüyorum ya.
Corizeo Decapat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 657 Makaleler 1 Çözümler 1 10 Haziran 2024 #3 Oyun güzel duruyor, özellikle art stili çok hoş gözüküyor. Umarım güzel bir şekilde çıkar, bayağı heyecanlıyım.
Oyun güzel duruyor, özellikle art stili çok hoş gözüküyor. Umarım güzel bir şekilde çıkar, bayağı heyecanlıyım.
Arkserhat Hectopat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 1.790 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2024 #4 Corizeo dedi: Oyun güzel duruyor, özellikle art stili çok hoş gözüküyor. Umarım güzel bir şekilde çıkar, bayağı heyecanlıyım. Genişletmek için tıkla... Bende hocam bu yaz çıkacak diyorlar.
Corizeo dedi: Oyun güzel duruyor, özellikle art stili çok hoş gözüküyor. Umarım güzel bir şekilde çıkar, bayağı heyecanlıyım. Genişletmek için tıkla... Bende hocam bu yaz çıkacak diyorlar.
MeloDinas Picopat Katılım 8 Haziran 2024 Mesajlar 90 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2024 #5 2D olması ayrı bir hava katmış, 3D olsa bu kadar hoş duracağını ve istenilenin tam olarak yapılacağını düşünmüyorum.
2D olması ayrı bir hava katmış, 3D olsa bu kadar hoş duracağını ve istenilenin tam olarak yapılacağını düşünmüyorum.
Arkserhat Hectopat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 1.790 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2024 #6 MeloDinas dedi: 2D olması ayrı bir hava katmış, 3D olsa bu kadar hoş duracağını ve istenilenin tam olarak yapılacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Bence de haklısın hocam. Acaba fiyatı ne kadar olur.
MeloDinas dedi: 2D olması ayrı bir hava katmış, 3D olsa bu kadar hoş duracağını ve istenilenin tam olarak yapılacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Bence de haklısın hocam. Acaba fiyatı ne kadar olur.