Five Nights At Freddy's oyunlarını sıralıyoruz

Makaleler
4
Yer
Hawkins
Daha fazla  
Meslek
#1 Hero
Serideki bildiğiniz oyunlardan en korkunç olarak gördüğünüzden, en az korkun olanına doğru sıralar mısınız

Sister Location - Five Nights At Freddy's 4 - Five Nights At Freddy's 2 - Five Nights At Freddy's 1 - Five Nights At Freddy's 3 - Ultimate Custom Night

Sıralama yapamam ama en çok gerildiğim ve en çok zevk aldığım 2. oyundur. Bir sürü olasılık olması insanı geriyor.

Sister location-five night at freddys 4-five night at freddys 2-five nights at freddys 1-five night at freddys 3-Ultimate Custom night.

FNAF2-Sister Location-FNAF1-FNAF4-FNAF3-FNAF Ultimate Custom Night
O dönem FNAF 2 oynarken afedersiniz ödüm b*kuma karışmıştı. 2-3 hafta doğru düzgün uyuyamadığımı bilirim. Ulan 15 yaşında kazık gibi çocukken iki üç ayıcık yüzünden psikolojim bozulmuştu.

olur öyle FNAF 2 benim uzmanlık alanım xD.

Ne desen haklısın reis

Pizzeria Sim > Fnaf Sister Location > Fnaf 2 > Fnaf 3 > UCN > Fnaf World (Herkes nefret eder ben çok seviyorum) > Help Wanted > Fnaf 1 > Fnaf 4 > Special Delivery (Pokemon GO'nun Fnaflısı.)

Benim için liste böyle, korkunçluk değil lore açısından seviyorum ben FNaF oyunlarını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…