DynamicZen Zeptopat Katılım 30 Aralık 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2021 #11 MrTinti dedi: Şu anda ekibimizle beraber Five Nights at Freddy's Security Breach oyununun Türkçe yamasını yapıyoruz yamayı 5 Ocak'ta kullanıma açacağız. Genişletmek için tıkla... Yes bee ama çıkarmazsanız bozuşuruz lütfen çıkarın
MrTinti dedi: Şu anda ekibimizle beraber Five Nights at Freddy's Security Breach oyununun Türkçe yamasını yapıyoruz yamayı 5 Ocak'ta kullanıma açacağız. Genişletmek için tıkla... Yes bee ama çıkarmazsanız bozuşuruz lütfen çıkarın
Tutkuu Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 861 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaporta,Ticaret 3 Ocak 2022 #12 Acaba hala çevrilmedi mi?
M MrTinti Femtopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2022 #13 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu buldum
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu buldum
TrendEmirhan Decapat Katılım 22 Kasım 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2022 #14 MrTinti dedi: Şu anda ekibimizle beraber Five Nights at Freddy's Security Breach oyununun Türkçe yamasını yapıyoruz yamayı 5 Ocak'ta kullanıma açacağız. Genişletmek için tıkla... Oldu Mu Linkini Versene
MrTinti dedi: Şu anda ekibimizle beraber Five Nights at Freddy's Security Breach oyununun Türkçe yamasını yapıyoruz yamayı 5 Ocak'ta kullanıma açacağız. Genişletmek için tıkla... Oldu Mu Linkini Versene
14kero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 3.396 Çözümler 42 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2022 #15 CosmicPaweTR dedi: oyun orijinal satın alınırsa ya da indirilirse Genişletmek için tıkla... CosmicPaweTR dedi: fakat Türkiye'de FNAF kitlesi fazla ve büyük ihtimal yama biraz geç çıkar Genişletmek için tıkla... Hayatımda böyle bir anlatım bozukluğu görmedim. Soruya gelicek olursak yama çalışmaları mevcut ama daha tamamlanmadı.
CosmicPaweTR dedi: oyun orijinal satın alınırsa ya da indirilirse Genişletmek için tıkla... CosmicPaweTR dedi: fakat Türkiye'de FNAF kitlesi fazla ve büyük ihtimal yama biraz geç çıkar Genişletmek için tıkla... Hayatımda böyle bir anlatım bozukluğu görmedim. Soruya gelicek olursak yama çalışmaları mevcut ama daha tamamlanmadı.