T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 3 Şubat 2021 #1 Oyunda kameradan falan mı bakıyoruz yine? Yoksa geziyor muyuz? Bu oyunun konusu ne olacak? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Oyunda kameradan falan mı bakıyoruz yine? Yoksa geziyor muyuz? Bu oyunun konusu ne olacak? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.727 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 3 Şubat 2021 #2 Fragmandan anladığım kadarıyla bu defa yürüyebiliyoruz. Konusu hakkında ise kimsenin bir fikri yok.
E Ed1tH Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2019 Mesajlar 4.870 Çözümler 40 3 Şubat 2021 #3 Hocam sanırım sister location gibi gezeceğiz.
M metaphroz Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 3.405 Çözümler 6 Yer Ankara 3 Şubat 2021 #4 adanalihiyar dedi: Fragmandan anladığım kadarıyla bu defa yürüyebiliyoruz. Genişletmek için tıkla... Eğer böyle olursa güzel bir değişiklik olur. Bu arada oyun PS özel oyunu olacaktı galiba, yanlış mı biliyorum?
adanalihiyar dedi: Fragmandan anladığım kadarıyla bu defa yürüyebiliyoruz. Genişletmek için tıkla... Eğer böyle olursa güzel bir değişiklik olur. Bu arada oyun PS özel oyunu olacaktı galiba, yanlış mı biliyorum?
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.727 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 3 Şubat 2021 #5 RTX3090Ti GAMİNG X dedi: Eğer böyle olursa güzel bir değişiklik olur. Bu arada oyun PS özel oyunu olacaktı galiba, yanlış mı biliyorum? Genişletmek için tıkla... Öyle bir söylenti var evet. Hatta sanırım başta kesin olarak ilk PS e gelecek ama sonra gelebilir. Death Stranding gibi. Konsolda da FNAF çekilmez ha Hocam şimdi tekrar baktım. Sanırım PC'ye de geliyormuş.
RTX3090Ti GAMİNG X dedi: Eğer böyle olursa güzel bir değişiklik olur. Bu arada oyun PS özel oyunu olacaktı galiba, yanlış mı biliyorum? Genişletmek için tıkla... Öyle bir söylenti var evet. Hatta sanırım başta kesin olarak ilk PS e gelecek ama sonra gelebilir. Death Stranding gibi. Konsolda da FNAF çekilmez ha Hocam şimdi tekrar baktım. Sanırım PC'ye de geliyormuş.
M metaphroz Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 3.405 Çözümler 6 Yer Ankara 3 Şubat 2021 #6 @adanalihiyar hocam diğer oyunları konsolda yok değil mi?
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.727 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 3 Şubat 2021 #7 RTX3090Ti GAMİNG X dedi: @adanalihiyar hocam diğer oyunları konsolda yok değil mi? Genişletmek için tıkla... Bir göz atayım. Core Collection adında bütün oyunlar çıkmış sanırım hocam.
RTX3090Ti GAMİNG X dedi: @adanalihiyar hocam diğer oyunları konsolda yok değil mi? Genişletmek için tıkla... Bir göz atayım. Core Collection adında bütün oyunlar çıkmış sanırım hocam.
M metaphroz Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 3.405 Çözümler 6 Yer Ankara 3 Şubat 2021 #8 adanalihiyar dedi: Bir göz atayım. Core Collection adında bütün oyunlar çıkmış sanırım hocam. Genişletmek için tıkla... Acaba konsolda nasıl oynanıyor bu oyunlar? Çok zor olur bence.
adanalihiyar dedi: Bir göz atayım. Core Collection adında bütün oyunlar çıkmış sanırım hocam. Genişletmek için tıkla... Acaba konsolda nasıl oynanıyor bu oyunlar? Çok zor olur bence.
KenshiPochita Hectopat Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 2.045 Makaleler 4 Çözümler 2 Yer Hawkins Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek #1 Hero 29 Nisan 2021 #9 FNAF AR, The Joy Of Creation, Freeroam, RTX, Horror, VR tarzında bir oyun düşünün yeterli olur