Five-SeveN Case Hardened vs Five-SeveN Heat Treated

tarkkb

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
İkisi de tier1 pattern blue gem. Sizce hangisi daha güzel duruyor?

case hardened fn57.png
heat treated fn57.png

Uzun vadede Case Hardened para da kazandırır.
Case Hardened yılların skini nasıl para kazandırabilir anlayamadım. Heat Treated armoryden kalkarsa para kazandırabilir deseniz anlardım bir ihtimal ama case hardened nasıl kazandıracak? Case Hardened'ın hali hazırda min listi (Pattern 278 Minimal Wear) $950 gözüküyor.

Case Hardened yılların skini nasıl para kazandırabilir anlayamadım. Heat Treated armoryden kalkarsa para kazandırabilir deseniz anlardım bir ihtimal ama case hardened nasıl kazandıracak? Case Hardened'ın hali hazırda min listi (Pattern 278 Minimal Wear) $950 gözüküyor.
Trade up yapan insanlar var.

Fikir belirtin diyorsun belirtiyoruz disklike atıyorsun. En iyi sensin hocam hayatında başarılar. :D

Bayağı bilgili birine benziyorsun. :D

Son düzenleme:
Trade up yapan insanlar var.

Fikir belirtin diyorsun belirtiyoruz disklike atıyorsun. En iyi sensin hocam hayatında başarılar. :D

Bayağı bilgili birine benziyorsun. :D
Ben size para mevzusunu sormadım farkındaysanız hangi skin güzel diye sordum. Siz para kazandırır diye konuyu açtınız. Verdiğiniz cevap mantıksız geldi.

Ben size para mevzusunu sormadım farkındaysanız hangi skin güzel diye sordum siz para kazandırır diye konuyu açtınız verdiğiniz cevap mantıksız geldi.

@FehmiDogru.js Case Hardened demiş zaten bende Case Hardened'ı onaylayıp uzun vadede parada kazandırır dedim. Bence Türkçe önemli.

Case Hardened yılların skini nasıl para kazandırabilir anlayamadım. Heat treated armoryden kalkarsa para kazandırabilir deseniz anlardım bir ihtimal ama Case Hardened nasıl kazandıracak? Case Hardened'ın halihazırdamin listi (pattern 278 minimal wear) $950 gözüküyor.

Burada nasıl para kazandırır demişsin bende açıkladım ona da dislike attın. Nasıl olacak bu iş. :D

Bence Türkçe önemli.
Bence de önemli ben sizin üstteki mesajın devamı şeklinde yazdığınızı nerden bilebilirim alıntı yapmadıktan sonra?
Burada nasıl para kazandırır demişsin bende açıkladım ona da dislike attın.
Bu fikriniz mantıksız geldiği için attım zaten. İlk cevabınıza da konudan bağımsız bir cevap verdiğiniz için atmıştım. Fikirlerinizi beğenmemek yasak mı anlamadım niye bu kadar takıldınız?
Fikir belirtin diyorsun belirtiyoruz disklike atıyorsun
Dümdüz fikir belirtmişsiniz de ona disslike atmışım gibi konuşuyorsunuz, komik :D Uzatmayacağım daha fazla iyi günler dilerim.

Bence de önemli ben sizin üstteki mesajın devamı şeklinde yazdığınızı nereden bilebilirim alıntı yapmadıktan sonra?

Bu fikriniz mantıksız geldiği için attım zaten. İlk cevabınıza da konudan bağımsız bir cevap verdiğiniz için atmıştım. Fikirlerinizi beğenmemek yasak mı anlamadım niye bu kadar takıldınız?

Dümdüz fikir belirtmişsiniz de ona disslike atmışım gibi konuşuyorsunuz, komik :D uzatmayacağım daha fazla iyi günler dilerim.

"Da" "de" eklerini öğrenin bence. İyi günler. Fikir istemiyorsanız konu açmayın bildiğinizi yapın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı