Case Hardened yılların skini nasıl para kazandırabilir anlayamadım. Heat Treated armoryden kalkarsa para kazandırabilir deseniz anlardım bir ihtimal ama case hardened nasıl kazandıracak? Case Hardened'ın hali hazırda min listi (Pattern 278 Minimal Wear) $950 gözüküyor.Uzun vadede Case Hardened para da kazandırır.
Trade up yapan insanlar var.Case Hardened yılların skini nasıl para kazandırabilir anlayamadım. Heat Treated armoryden kalkarsa para kazandırabilir deseniz anlardım bir ihtimal ama case hardened nasıl kazandıracak? Case Hardened'ın hali hazırda min listi (Pattern 278 Minimal Wear) $950 gözüküyor.
Ben size para mevzusunu sormadım farkındaysanız hangi skin güzel diye sordum. Siz para kazandırır diye konuyu açtınız. Verdiğiniz cevap mantıksız geldi.Trade up yapan insanlar var.
Fikir belirtin diyorsun belirtiyoruz disklike atıyorsun. En iyi sensin hocam hayatında başarılar.
Bayağı bilgili birine benziyorsun.![]()
Ben size para mevzusunu sormadım farkındaysanız hangi skin güzel diye sordum siz para kazandırır diye konuyu açtınız verdiğiniz cevap mantıksız geldi.
Case Hardened yılların skini nasıl para kazandırabilir anlayamadım. Heat treated armoryden kalkarsa para kazandırabilir deseniz anlardım bir ihtimal ama Case Hardened nasıl kazandıracak? Case Hardened'ın halihazırdamin listi (pattern 278 minimal wear) $950 gözüküyor.
Bence de önemli ben sizin üstteki mesajın devamı şeklinde yazdığınızı nerden bilebilirim alıntı yapmadıktan sonra?Bence Türkçe önemli.
Bu fikriniz mantıksız geldiği için attım zaten. İlk cevabınıza da konudan bağımsız bir cevap verdiğiniz için atmıştım. Fikirlerinizi beğenmemek yasak mı anlamadım niye bu kadar takıldınız?Burada nasıl para kazandırır demişsin bende açıkladım ona da dislike attın.
Dümdüz fikir belirtmişsiniz de ona disslike atmışım gibi konuşuyorsunuz, komikFikir belirtin diyorsun belirtiyoruz disklike atıyorsun
Bence de önemli ben sizin üstteki mesajın devamı şeklinde yazdığınızı nereden bilebilirim alıntı yapmadıktan sonra?
Bu fikriniz mantıksız geldiği için attım zaten. İlk cevabınıza da konudan bağımsız bir cevap verdiğiniz için atmıştım. Fikirlerinizi beğenmemek yasak mı anlamadım niye bu kadar takıldınız?
Dümdüz fikir belirtmişsiniz de ona disslike atmışım gibi konuşuyorsunuz, komikuzatmayacağım daha fazla iyi günler dilerim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.