U UçanİneğeVuranFil Decapat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 832 Çözümler 2 8 Mart 2021 #11 Kayra Temel dedi: Sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
bigpoppa Hectopat Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 353 Çözümler 1 8 Mart 2021 #12 Woonzy dedi: Sildim FiveM'i zaten Full kanser dolu. Genişletmek için tıkla... Red Dead Online veya Red Dead Redemption 2 sahibi iseniz RedM geçmenizi öneririm.
Woonzy dedi: Sildim FiveM'i zaten Full kanser dolu. Genişletmek için tıkla... Red Dead Online veya Red Dead Redemption 2 sahibi iseniz RedM geçmenizi öneririm.
Kayra Temel Hectopat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 1.704 Makaleler 2 Çözümler 11 8 Mart 2021 #13 bigpoppa dedi: Red Dead Online veya Red Dead Redemption 2 sahibi iseniz RedM geçmenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... Hocam RedM daha oturmadı bence. FiveM gibi biraz daha sunucu sayısı falan artarsa, bende geçmeyi düşünüyorum.
bigpoppa dedi: Red Dead Online veya Red Dead Redemption 2 sahibi iseniz RedM geçmenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... Hocam RedM daha oturmadı bence. FiveM gibi biraz daha sunucu sayısı falan artarsa, bende geçmeyi düşünüyorum.
bigpoppa Hectopat Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 353 Çözümler 1 8 Mart 2021 #14 Kayra Temel dedi: Hocam RedM daha oturmadı bence. FiveM gibi biraz daha sunucu sayısı falan artarsa, bende geçmeyi düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Evet Türkiye Serverleri tam oturmadı ama şuanda açık olan bazı sunuculardan boş olsalarda keyif aldım.
Kayra Temel dedi: Hocam RedM daha oturmadı bence. FiveM gibi biraz daha sunucu sayısı falan artarsa, bende geçmeyi düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Evet Türkiye Serverleri tam oturmadı ama şuanda açık olan bazı sunuculardan boş olsalarda keyif aldım.
Kayra Temel Hectopat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 1.704 Makaleler 2 Çözümler 11 8 Mart 2021 #15 bigpoppa dedi: Evet Türkiye Serverleri tam oturmadı ama şuanda açık olan bazı sunuculardan boş olsalarda keyif aldım. Genişletmek için tıkla... Bende Red Dead Online var, RedM girebilir miyim?
bigpoppa dedi: Evet Türkiye Serverleri tam oturmadı ama şuanda açık olan bazı sunuculardan boş olsalarda keyif aldım. Genişletmek için tıkla... Bende Red Dead Online var, RedM girebilir miyim?
bigpoppa Hectopat Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 353 Çözümler 1 8 Mart 2021 #16 Kayra Temel dedi: Bende Red Dead Online var, RedM girebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet Sortie Roleplay isimli sunucu RDO Destekliyor diğer sunucuları bilemiyorum.
Kayra Temel dedi: Bende Red Dead Online var, RedM girebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet Sortie Roleplay isimli sunucu RDO Destekliyor diğer sunucuları bilemiyorum.