GorkemSbs Femtopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2021 #1 FiveM oynamak istedim ve kurdum. Bir sunucuya girdim ama sunucdaki modlu arabaları binmek için yukleyince oyundan atıyor. Ne yapmam lazım?
FiveM oynamak istedim ve kurdum. Bir sunucuya girdim ama sunucdaki modlu arabaları binmek için yukleyince oyundan atıyor. Ne yapmam lazım?
T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 10 Ocak 2021 #2 Sadece o sunucuya özel mi? Sadece modlu arabalara binince oluyor değil mi? Artı 0 Eksi
KS KS GorkemSbs Femtopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2021 #3 Tek7HackDedi dedi: Sadece o sunucuya özel mi? Sadece modlu arabalara binince oluyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Şey, başka sunucuda da denedim adamlar modlu araba ile gelince veya ben indirince atıyor. Artı 0 Eksi
Tek7HackDedi dedi: Sadece o sunucuya özel mi? Sadece modlu arabalara binince oluyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Şey, başka sunucuda da denedim adamlar modlu araba ile gelince veya ben indirince atıyor.