swean Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 84 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2021 #1 Merhaba, FiveM, açılması için ne yapmam lazım?
Çözüm swean 13 Haziran 2022 C4rWeX dedi: Bunun gibi birçok şey YouTube'da var ama sorununuzu daha net anlatırsanız size yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm. Virüs korumasını kapatınca çözüldü.
C4rWeX dedi: Bunun gibi birçok şey YouTube'da var ama sorununuzu daha net anlatırsanız size yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm. Virüs korumasını kapatınca çözüldü.
bigpoppa Hectopat Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 353 Çözümler 1 8 Mart 2021 #2 Nasıl yani sorunuzu daha açık anlatın. Artı 0 Eksi
JonnNorth Picopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 730 Yer USA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sniper 8 Mart 2021 #3 Orijinal mi? Artı 0 Eksi
KS KS swean Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 84 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2021 #4 JonnNorth dedi: Orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Evet orijinal. bigpoppa dedi: Nasıl yani sorunuzu daha açık anlatın. Genişletmek için tıkla... Oyunu indirdim, ama açılmıyor oyun. Artı 0 Eksi
JonnNorth dedi: Orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Evet orijinal. bigpoppa dedi: Nasıl yani sorunuzu daha açık anlatın. Genişletmek için tıkla... Oyunu indirdim, ama açılmıyor oyun.
bigpoppa Hectopat Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 353 Çözümler 1 8 Mart 2021 #5 swean dedi: Evet orijinal. Oyunu indirdim, ama açılmıyor oyun. Genişletmek için tıkla... Kurduğunuzda bilgisayarda GTAV yüklü olması gerekiyor. Kurulum aşamasında GTAV'in yüklü olduğu yeri seçmeniz gerekiyor. Artı 0 Eksi
swean dedi: Evet orijinal. Oyunu indirdim, ama açılmıyor oyun. Genişletmek için tıkla... Kurduğunuzda bilgisayarda GTAV yüklü olması gerekiyor. Kurulum aşamasında GTAV'in yüklü olduğu yeri seçmeniz gerekiyor.
C4rWeX Decapat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 84 Yer Bilecik Bozüyük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Mayıs 2022 #6 bunun gibi bir çok şey youtube de var ama sorununuzu daha net anlatırsanız size yardımcı olabilirim Artı 0 Eksi
KS KS swean Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 84 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2022 #7 C4rWeX dedi: Bunun gibi birçok şey YouTube'da var ama sorununuzu daha net anlatırsanız size yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm. Virüs korumasını kapatınca çözüldü. Artı 0 Eksi Çözüm
C4rWeX dedi: Bunun gibi birçok şey YouTube'da var ama sorununuzu daha net anlatırsanız size yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm. Virüs korumasını kapatınca çözüldü.