ozemheri Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 62 Çözümler 1 23 Nisan 2024 #1 Merhaba dostlar, FiveM oynarken Alt Tab atıyorum DC falan bakmak için oyun sesi hiç gelmiyor. Normalde geliyordu, sebebini bilen var mı acaba?
Merhaba dostlar, FiveM oynarken Alt Tab atıyorum DC falan bakmak için oyun sesi hiç gelmiyor. Normalde geliyordu, sebebini bilen var mı acaba?
Kükreyen Deli Adam Kilopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 3.894 Makaleler 1 Çözümler 28 23 Nisan 2024 #2 Pencereli mi oynuyorsunuz yoksa tam ekran mı? Artı 0 Eksi
KS KS ozemheri Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 62 Çözümler 1 23 Nisan 2024 #3 Kükreyen Deli Adam dedi: Pencereli mi oynuyorsunuz yoksa tam ekran mı? Genişletmek için tıkla... full screen Artı 0 Eksi
Kükreyen Deli Adam dedi: Pencereli mi oynuyorsunuz yoksa tam ekran mı? Genişletmek için tıkla... full screen
Kükreyen Deli Adam Kilopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 3.894 Makaleler 1 Çözümler 28 23 Nisan 2024 #4 ozemheri dedi: full screen Genişletmek için tıkla... Tam ekran pencereli veya pencereli deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS ozemheri Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 62 Çözümler 1 23 Nisan 2024 #5 Kükreyen Deli Adam dedi: Tam ekran pencereli veya pencereli deneyin. Genişletmek için tıkla... denedim yine gidiyor hiç biryerde çözümüde yok Son düzenleme: 23 Nisan 2024 Artı 0 Eksi
Kükreyen Deli Adam dedi: Tam ekran pencereli veya pencereli deneyin. Genişletmek için tıkla... denedim yine gidiyor hiç biryerde çözümüde yok
nagiofswan Decapat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2025 #6 ozemheri dedi: Merhaba dostlar, FiveM oynarken Alt Tab atıyorum DC falan bakmak için oyun sesi hiç gelmiyor. Normalde geliyordu, sebebini bilen var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Oyundayken ayarları açın, audio kısmına gelin, "Mute Audio On Focus Loss" kısmını off yapın, çözülecektir. Artı 0 Eksi
ozemheri dedi: Merhaba dostlar, FiveM oynarken Alt Tab atıyorum DC falan bakmak için oyun sesi hiç gelmiyor. Normalde geliyordu, sebebini bilen var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Oyundayken ayarları açın, audio kısmına gelin, "Mute Audio On Focus Loss" kısmını off yapın, çözülecektir.