Y YTA0666 Femtopat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 2 18 Ağustos 2020 #1 FiveM'e girdiğimde ana menüde 3 4 saniye beklediğimde 2 saniye donuyor ve crash veriyor. FiveM'i kaç kere sil yükle yaptım GTA 5'i sildim tekrar yükledim ama sorunu çözemedim.
FiveM'e girdiğimde ana menüde 3 4 saniye beklediğimde 2 saniye donuyor ve crash veriyor. FiveM'i kaç kere sil yükle yaptım GTA 5'i sildim tekrar yükledim ama sorunu çözemedim.
E Emir00t Femtopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 34 18 Ağustos 2020 #2 Fivem'a sağ tık Uyumluluk > Uyumluluk Modu > Tik'i açın , ve tüm sürümleri deneyin eğer olmazsa başka bir şey söyliceğim ve oyunu steam üzerinden mi indiriniz? Artı 0 Eksi
Fivem'a sağ tık Uyumluluk > Uyumluluk Modu > Tik'i açın , ve tüm sürümleri deneyin eğer olmazsa başka bir şey söyliceğim ve oyunu steam üzerinden mi indiriniz?
KS KS Y YTA0666 Femtopat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 2 19 Ağustos 2020 #3 Emir00t dedi: Fivem'a sağ tık Uyumluluk > Uyumluluk Modu > Tik'i açın , ve tüm sürümleri deneyin eğer olmazsa başka bir şey söyliceğim ve oyunu steam üzerinden mi indiriniz? Genişletmek için tıkla... Bütün Sürümleri Denedim Olmadı Oyunu Epic Gamesten İndirdim Artı 0 Eksi
Emir00t dedi: Fivem'a sağ tık Uyumluluk > Uyumluluk Modu > Tik'i açın , ve tüm sürümleri deneyin eğer olmazsa başka bir şey söyliceğim ve oyunu steam üzerinden mi indiriniz? Genişletmek için tıkla... Bütün Sürümleri Denedim Olmadı Oyunu Epic Gamesten İndirdim