3 380721 Hectopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 1.601 Çözümler 2 4 Nisan 2021 #1 Arkadaşlar FiveM'de grafik ayalarını düşürüyorum fakat yukarıda video Memory 2048 MB diyor düşürdükçe çoğalıyor. O yüzden düşmüyor. Nasıl yapacağım? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Nisan 2021
Arkadaşlar FiveM'de grafik ayalarını düşürüyorum fakat yukarıda video Memory 2048 MB diyor düşürdükçe çoğalıyor. O yüzden düşmüyor. Nasıl yapacağım?
ismimberkay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 2.034 Çözümler 43 Yer Miami, FL 4 Nisan 2021 #11 YiğitSRN dedi: Yapabileceğin bir şey yok. Ama senin fps arttıracak bir gta settings ayarları atabilirim sana, gölgeleri kaldırıyor. Genişletmek için tıkla... Atarsan hem bana hem daha sonra bakan arkadaşlara yardımcı olacaktır. Artı 0 Eksi
YiğitSRN dedi: Yapabileceğin bir şey yok. Ama senin fps arttıracak bir gta settings ayarları atabilirim sana, gölgeleri kaldırıyor. Genişletmek için tıkla... Atarsan hem bana hem daha sonra bakan arkadaşlara yardımcı olacaktır.
YiğitSRN Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 1.484 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2021 #12 ismimberkay dedi: Atarsan hem bana hem daha sonra bakan arkadaşlara yardımcı olacaktır. Genişletmek için tıkla... Aslında bir çok yolu var fps arttırmasının ama server de herhangi bir script patlaksa ya da pakedin kendisinde droplanma varsa sıkıntı. Ben bir konu oluşturayım oraya yazayım daha iyi olur. Artı 0 Eksi
ismimberkay dedi: Atarsan hem bana hem daha sonra bakan arkadaşlara yardımcı olacaktır. Genişletmek için tıkla... Aslında bir çok yolu var fps arttırmasının ama server de herhangi bir script patlaksa ya da pakedin kendisinde droplanma varsa sıkıntı. Ben bir konu oluşturayım oraya yazayım daha iyi olur.
KS KS 3 380721 Hectopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 1.601 Çözümler 2 4 Nisan 2021 #13 Ben direkt Windows'un kurulu olduğu yere kurdum FiveM'i ve GTA'yi kırmızı oldu disk ondan olabilir mi? Artı 0 Eksi
Ben direkt Windows'un kurulu olduğu yere kurdum FiveM'i ve GTA'yi kırmızı oldu disk ondan olabilir mi?
YiğitSRN Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 1.484 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2021 #14 380721 dedi: Ben direkt Windows'un kurulu olduğu yere kurdum FiveM'i ve GTA'yi kırmızı oldu disk ondan olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır. Artı 0 Eksi
380721 dedi: Ben direkt Windows'un kurulu olduğu yere kurdum FiveM'i ve GTA'yi kırmızı oldu disk ondan olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır.