1500 Saatim var FiveM üzerinde herhangi bir banlık durum yoktur.
Sunucudan sunucuya değişir.Ve bir şey daha soracağım normal Online'da ortalama 20-40 (genellikle 25) FPS alıyoruz FiveM'de aşırı bir performans düşüşü yaşar mıyız?
Sunucudan sunucuya değişir.
Performans olayı sunucudan sunucuya değişmekle beraber ister istemez normal GTA 5 ile arasında FPS farkları olmakta. Size tavsiyem optimize paketler kullanan sunuculara girin. Kendiniz bir sunucu açacaksanız yine optimize bir şekilde halletmeye çalışın ben kendim sunucu paketleri gibi şeyler yapıyordum zamanında, kullanılan tek bir script bile FPS miktarını deli bir şekilde düşürebiliyor.Ve bir şey daha soracağım normal Online'da ortalama 20-40 (genellikle 25) FPS alıyoruz FiveM'de aşırı bir performans düşüşü yaşar mıyız?
Performans olayı sunucudan sunucuya değişmekle beraber ister istemez normal GTA 5 ile arasında FPS farkları olmakta. Size tavsiyem optimize paketler kullanan sunuculara girin. Kendiniz bir sunucu açacaksanız yine optimize bir şekilde halletmeye çalışın ben kendim sunucu paketleri gibi şeyler yapıyordum zamanında, kullanılan tek bir script bile FPS miktarını deli bir şekilde düşürebiliyor.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.