xPhoenix Hectopat Katılım 14 Temmuz 2022 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2023 #1 Bugün FiveM girmeye çalıştığım zaman banlandığımı fark ettim. Sebebi nedir, bilginiz var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mart 2023
Y Yasin KARATEKE Kilopat Katılım 13 Şubat 2017 Mesajlar 226 Makaleler 1 Yer ANKARA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Graphic Designer 19 Mart 2023 #2 Donanım ban'ı yemişsiniz. Fivem ban attığını ilk defa duydum. GTA online'dan ban yemiş olabilir misiniz?
Donanım ban'ı yemişsiniz. Fivem ban attığını ilk defa duydum. GTA online'dan ban yemiş olabilir misiniz?
M3HM3TY Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 6.617 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2023 #3 xPhoenix dedi: Bugün FiveM girmeye çalıştığım zaman banlandığımı fark ettim. Sebebi nedir, bilginiz var mı? Eki Görüntüle 1707366 Genişletmek için tıkla... FiveM'den çok anlamıyorum ama bildiğim kadarıyla ban atmıyorlar sadece sunucular ban atıyor sunucu banı olmadığına emin misiniz?
xPhoenix dedi: Bugün FiveM girmeye çalıştığım zaman banlandığımı fark ettim. Sebebi nedir, bilginiz var mı? Eki Görüntüle 1707366 Genişletmek için tıkla... FiveM'den çok anlamıyorum ama bildiğim kadarıyla ban atmıyorlar sadece sunucular ban atıyor sunucu banı olmadığına emin misiniz?
xPhoenix Hectopat Katılım 14 Temmuz 2022 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2023 #4 M3HM3TY dedi: FiveM'den çok anlamıyorum ama bildiğim kadarıyla ban atmıyorlar sadece sunucular ban atıyor sunucu banı olmadığına emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir sunucuya girdiğimde aynı mesajı alıyorum. Yasin KARATEKE dedi: Donanım Ban'ı yemişsiniz. FiveM ban attığını ilk defa duydum. GTA Online'dan ban yemiş olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... GTA Online girebiliyorum sorunsuz bir şekilde.
M3HM3TY dedi: FiveM'den çok anlamıyorum ama bildiğim kadarıyla ban atmıyorlar sadece sunucular ban atıyor sunucu banı olmadığına emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir sunucuya girdiğimde aynı mesajı alıyorum. Yasin KARATEKE dedi: Donanım Ban'ı yemişsiniz. FiveM ban attığını ilk defa duydum. GTA Online'dan ban yemiş olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... GTA Online girebiliyorum sorunsuz bir şekilde.
Moneymoon Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 3.088 Makaleler 3 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2023 #5 @xPhoenix İletişime geçin hocam en doğru açıklamayı onlar yapabilirler sanırım.
xPhoenix Hectopat Katılım 14 Temmuz 2022 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2023 #6 Moneymoon dedi: @xPhoenix İletişime geçin hocam en doğru açıklamayı onlar yapabilirler sanırım. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal öyle yapacağım.
Moneymoon dedi: @xPhoenix İletişime geçin hocam en doğru açıklamayı onlar yapabilirler sanırım. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal öyle yapacağım.
Yaızzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 1.594 Makaleler 4 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri İ7 3770 3.40 GHz/ RX 580 8gb 128bit/ kingston 8gb ddr3 1333mhz ram hyperx 4gb ddr3 1333mhz ram 1tb hdd 240gb Hilevel ssd Aopen Z400 400w power Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Mart 2023 #7 Yasin KARATEKE dedi: Donanım Ban'ı yemişsiniz. FiveM ban attığını ilk defa duydum. GTA Online'dan ban yemiş olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hile yapanlara atıyor diye biliyorum normalde ilk 15 gün atar sonra perma atardı.
Yasin KARATEKE dedi: Donanım Ban'ı yemişsiniz. FiveM ban attığını ilk defa duydum. GTA Online'dan ban yemiş olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hile yapanlara atıyor diye biliyorum normalde ilk 15 gün atar sonra perma atardı.