Be_Cool Decapat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2024 #1 Merhaba öncelikle. FiveM'de bir sunucuda oynuyorum. Arkadaşımın benden rica üzerine onun FiveM'ine geçip ona kıyafet yapacaktım fakat onun hesabına geçince gene benim kendi karakterim geliyor. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim?
Merhaba öncelikle. FiveM'de bir sunucuda oynuyorum. Arkadaşımın benden rica üzerine onun FiveM'ine geçip ona kıyafet yapacaktım fakat onun hesabına geçince gene benim kendi karakterim geliyor. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim?
I iCyrex Megapat Katılım 27 Ocak 2016 Mesajlar 479 Çözümler 14 19 Temmuz 2024 #2 Onun steam hesabına girmen gerek diye biliyorum. Artı 0 Eksi
KS KS Be_Cool Decapat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2024 #3 iCyrex dedi: Onun Steam hesabına girmen gerek diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Onun Steam hesabı ile giriyorum ama gene de olmuyor. Artı 0 Eksi
iCyrex dedi: Onun Steam hesabına girmen gerek diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Onun Steam hesabı ile giriyorum ama gene de olmuyor.