Miresdal
Decapat
Daha fazla
Öncelikle merhaba. Dün sabah saatlerinde hiçbir şekilde sıkıntısız FiveM'a girebiliyor, oyunumu oynuyordum. Sonrasında League of Legends oyununu indirdim ve biraz oynadım. Sonrasında FiveM'a gireyim dedim ve FiveM'a giriş sağlamaya çalıştığım da o klasik sunucuya giriş sağladığınız zaman ki scriptleri yüklerken ki bakıştığımız köprü ekranın orada bir anda oyun kendini kapattı. Öncelikle olayı kavrayamadım ve tekrar tekrar girmeyi denedim. Ama sürekli scriptlerin yüklendiği köprü ekranında bir anda kendini kapatıyor oyun.
Ardından az konuyu araştırmaya çalıştım ama bir çözüm bulamadım. Başka sunuculara girmeyi denedim, sunucu kaynaklı bir sorun olduğu düşünüp ama sorun sunucu kaynaklı değil, diğer sunucularda da yine aynı şekilde bir anda oyun kendini kapatıyor. Crash hatası gelmiyor ekrana ama FiveM'ın dosya konumunda ki crashed klasöründe crash dosyaları gözüküyor oyundan attığı saat ile eş değer olarak. Konuyu kavrayamadım, konuya hakim ve çözümünü bilen varsa, yardımcı olur ise sevinirim...
Denediğim ama işe yaramayan çözümler;
Ardından az konuyu araştırmaya çalıştım ama bir çözüm bulamadım. Başka sunuculara girmeyi denedim, sunucu kaynaklı bir sorun olduğu düşünüp ama sorun sunucu kaynaklı değil, diğer sunucularda da yine aynı şekilde bir anda oyun kendini kapatıyor. Crash hatası gelmiyor ekrana ama FiveM'ın dosya konumunda ki crashed klasöründe crash dosyaları gözüküyor oyundan attığı saat ile eş değer olarak. Konuyu kavrayamadım, konuya hakim ve çözümünü bilen varsa, yardımcı olur ise sevinirim...
Denediğim ama işe yaramayan çözümler;
- Windows Update güncellemelerini yaptım.
- DDU programı ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrar indirdim ve kurdum.
- League of Legends oyununu Denetim Masası'ndan sildim.
- FiveM'ı Denetim Masası'ndan sildim ve tekrar indirip kurulumunu yaptım.
- GTA 5'in dosyaları doğruladım ve kontrol ettim. (normal bir şekilde sıkıntısız ve kasmadan GTA 5'i oynayabiliyorum. Atma gibi teknik sorunlar olmuyor).
Son düzenleyen: Moderatör: