FiveM BORP vs MDRP

Chavos

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ikisine de form doldurdum ve ikisinde de onaylandım. Deneyimli arkadaşlar cevap verirse sevinirim.

Bildiğiniz gibi borp Burak Oyunda'nın kendi sunucusu ve yayınların da en iyi RP yaptığı sunucu borp.

Md ise şu an Türkiye 1.sıralamasın da fakat kaliteli olup olmadığına bir türlü karar veremedim. Sizce hangisinde oynayayım?

Borp şu an açılmadı. 1 hafta sonra açılacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Burak BORP'u bırakmıştı. Cüneyt yönetiyordu, açıkçası oyuncu sayısı tatmin edecekse BORP piyasadaki en kaliteli sunuculardan biri şu an.

Burak BORP'u bırakmıştı. Cüneyt yönetiyordu, açıkçası oyuncu sayısı tatmin edecekse BORP piyasadaki en kaliteli sunuculardan biri şu an.

Bırakmadı galiba sunucu bakıma girdi 5.sezon olarak geri gelecek Burak da direkt oraya geçecek.

Bırakmadı galiba sunucu bakıma girdi 5.sezon olarak geri gelecek Burak da direkt oraya geçecek.
Yayınlarını takip ettiğim sırada BORP'tan ayrıldığını her şeyi Cüneyt'e devrettiğini söylemişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…