hAllederiz Kilopat Katılım 20 Eylül 2019 Mesajlar 1.122 Çözümler 2 18 Aralık 2019 #1 Arkadaşlar herkese merhabalar, FiveM'i kurdum fakat açmaya çalıştığımda bu şekilde sekme geliyor. Bunu nasıl çözebilirim? GTA 5'i kurduğum klasöre bakıyorum ama gta.exe'yi bulamıyorum klasör seç kısmından, GTA 5 D'ye yüklü. Güncel Güncel Son düzenleme: 19 Aralık 2019
Arkadaşlar herkese merhabalar, FiveM'i kurdum fakat açmaya çalıştığımda bu şekilde sekme geliyor. Bunu nasıl çözebilirim? GTA 5'i kurduğum klasöre bakıyorum ama gta.exe'yi bulamıyorum klasör seç kısmından, GTA 5 D'ye yüklü. Güncel Güncel
Aliskrk1 Hectopat Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 333 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2019 #2 Burada sizden exe dosyasını seçmenizi istemiyor. exe dosyasının bulunduğu klasörü seçmenizi istiyor. Klasörü seç tuşuna basarak işleminize devam edebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Burada sizden exe dosyasını seçmenizi istemiyor. exe dosyasının bulunduğu klasörü seçmenizi istiyor. Klasörü seç tuşuna basarak işleminize devam edebilirsiniz.
KS KS hAllederiz Kilopat Katılım 20 Eylül 2019 Mesajlar 1.122 Çözümler 2 19 Aralık 2019 #3 Aliskrk1 dedi: Burada sizden exe dosyasını seçmenizi istemiyor. exe dosyasının bulunduğu klasörü seçmenizi istiyor. Klasörü seç tuşuna basarak işleminize devam edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... EXE dosyası gözükmüyor ama. Manuel olarak girdiğim zaman gözüküyor ama klasör seçden arattığım zaman olmuyor. Artı 0 Eksi
Aliskrk1 dedi: Burada sizden exe dosyasını seçmenizi istemiyor. exe dosyasının bulunduğu klasörü seçmenizi istiyor. Klasörü seç tuşuna basarak işleminize devam edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... EXE dosyası gözükmüyor ama. Manuel olarak girdiğim zaman gözüküyor ama klasör seçden arattığım zaman olmuyor.
sadist Centipat Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 1 29 Şubat 2020 #4 aynı sorun bendede var lütfen yardımcı olun klaörde exe. uygulaması gözükmüyor. bu arada rockstar games launher dan açmaya çılışyorum steam deyil Artı 0 Eksi
aynı sorun bendede var lütfen yardımcı olun klaörde exe. uygulaması gözükmüyor. bu arada rockstar games launher dan açmaya çılışyorum steam deyil
B Boramanchi Femtopat Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2021 #5 Aynı sorun bende de var lütfen birisi yardım etsin. Artı 0 Eksi
KS KS hAllederiz Kilopat Katılım 20 Eylül 2019 Mesajlar 1.122 Çözümler 2 24 Ocak 2021 #6 Bura geldiği zaman direkt klasör seç diyeceksiniz Artı 0 Eksi