S Synxd Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 549 Çözümler 5 16 Ağustos 2021 #1 Bir anda oyun dondu ve resimdeki hatayı verdi ve minidump dosyası oluşturdum.
Çözüm eemir97 16 Ağustos 2021 Sunucudaki scriptler size crash verdirmiş olabilir. Bu SS i oynadıgınız sunucunun developerine iletin crash verdiren scripti fixlesin.
Sunucudaki scriptler size crash verdirmiş olabilir. Bu SS i oynadıgınız sunucunun developerine iletin crash verdiren scripti fixlesin.
eemir97 Kilopat Katılım 18 Eylül 2016 Mesajlar 287 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2021 #2 Sunucudaki scriptler size crash verdirmiş olabilir. Bu SS i oynadıgınız sunucunun developerine iletin crash verdiren scripti fixlesin. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ağustos 2021 Artı 0 Eksi Çözüm
Sunucudaki scriptler size crash verdirmiş olabilir. Bu SS i oynadıgınız sunucunun developerine iletin crash verdiren scripti fixlesin.
KS KS S Synxd Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 549 Çözümler 5 16 Ağustos 2021 #3 eemir97 dedi: Sunucudaki scriptler size crash verdirmiş olabilir bu SS i oynadıgınız sunucunun developerine iletin crash verdiren scripti fixlesin. Genişletmek için tıkla... Tamam bende kendimle alakalı bir sorun zanettim teşekkürler. Artı 0 Eksi
eemir97 dedi: Sunucudaki scriptler size crash verdirmiş olabilir bu SS i oynadıgınız sunucunun developerine iletin crash verdiren scripti fixlesin. Genişletmek için tıkla... Tamam bende kendimle alakalı bir sorun zanettim teşekkürler.
omerer_06 Zeptopat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2022 #4 eemir97 dedi: Sunucudaki scriptler size crash verdirmiş olabilir. Bu SS i oynadıgınız sunucunun developerine iletin crash verdiren scripti fixlesin. Genişletmek için tıkla... Bende de aynı hata var ama normal oflınede oluyor çcrass verıyor, normal FiveM'ın stroy sınde. Artı 0 Eksi
eemir97 dedi: Sunucudaki scriptler size crash verdirmiş olabilir. Bu SS i oynadıgınız sunucunun developerine iletin crash verdiren scripti fixlesin. Genişletmek için tıkla... Bende de aynı hata var ama normal oflınede oluyor çcrass verıyor, normal FiveM'ın stroy sınde.