CruexS Decapat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2024 #1 RAM 16GB Ekran kartı Asus RX 6600 Anakart Asus Prime A520M-K İşlemci R5 5500 Oyundayken hep crash yiyorum. Şu an anlık bu hatayı aldım. Crash yememim sebebini bilmiyorum yardım edebilecek biri var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Aralık 2024
Oyundayken hep crash yiyorum. Şu an anlık bu hatayı aldım. Crash yememim sebebini bilmiyorum yardım edebilecek biri var mıdır?
egeecan Decapat Katılım 7 Şubat 2023 Mesajlar 967 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2024 #2 CruexS dedi: Oyundayken hep crash yiyorum. Şu an anlık bu hatayı aldım. Crash yememim sebebini bilmiyorum yardım edebilecek biri var mıdır? Eki Görüntüle 2378220 Genişletmek için tıkla... FiveM'i silip tekrar yükleyin Artı 0 Eksi
CruexS dedi: Oyundayken hep crash yiyorum. Şu an anlık bu hatayı aldım. Crash yememim sebebini bilmiyorum yardım edebilecek biri var mıdır? Eki Görüntüle 2378220 Genişletmek için tıkla... FiveM'i silip tekrar yükleyin
KS KS CruexS Decapat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2024 #3 egeecan dedi: FiveM'i silip tekrar yükleyin Genişletmek için tıkla... onu yaptım hatta dosyaların bütünlügünde sıkıntı vardır diye format bile atmıştım Artı 0 Eksi
egeecan dedi: FiveM'i silip tekrar yükleyin Genişletmek için tıkla... onu yaptım hatta dosyaların bütünlügünde sıkıntı vardır diye format bile atmıştım