B Bahtiyar221 Decapat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2025 #1 Serverde white List'im var Steam hesabım açık Epic Games hesabım açık. Ama yükleme ekranında böyle kalıyor. DENEMELER: Modeme reset atıldı. FiveM silinip tekrardan yüklendi. GTA 5 dosyaları doğrulandı. FiveM'in içindeki cache dosyası silinip tekrardan denendi. Dosya Ekleri sorun.png 373,5 KB · Görüntüleme: 81
Serverde white List'im var Steam hesabım açık Epic Games hesabım açık. Ama yükleme ekranında böyle kalıyor. DENEMELER: Modeme reset atıldı. FiveM silinip tekrardan yüklendi. GTA 5 dosyaları doğrulandı. FiveM'in içindeki cache dosyası silinip tekrardan denendi.
Furkan Borak Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 4.806 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Kocaeli, Karamürsel 2 Mart 2025 #2 Bahtiyar221 dedi: Serverde white List'im var Steam hesabım açık Epic Games hesabım açık. Ama yükleme ekranında böyle kalıyor. DENEMELER: Modeme reset atıldı. FiveM silinip tekrardan yüklendi. GTA 5 dosyaları doğrulandı. FiveM'in içindeki cache dosyası silinip tekrardan denendi. Genişletmek için tıkla... karakter onay perminiz var mı? İC isim odasına adınızı attınız mı? Artı 0 Eksi
Bahtiyar221 dedi: Serverde white List'im var Steam hesabım açık Epic Games hesabım açık. Ama yükleme ekranında böyle kalıyor. DENEMELER: Modeme reset atıldı. FiveM silinip tekrardan yüklendi. GTA 5 dosyaları doğrulandı. FiveM'in içindeki cache dosyası silinip tekrardan denendi. Genişletmek için tıkla... karakter onay perminiz var mı? İC isim odasına adınızı attınız mı?
KS KS B Bahtiyar221 Decapat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2025 #3 Furkan Borak dedi: Karakter onay perminiz var mı? İC isim odasına adınızı attınız mı? Genişletmek için tıkla... Sorunu buldum. Kullandığım VPN ile alakalıymış. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar uygulayabilir. Kaspersky kullanıyorum artık. Artı 0 Eksi
Furkan Borak dedi: Karakter onay perminiz var mı? İC isim odasına adınızı attınız mı? Genişletmek için tıkla... Sorunu buldum. Kullandığım VPN ile alakalıymış. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar uygulayabilir. Kaspersky kullanıyorum artık.
Furkan Borak Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 4.806 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Kocaeli, Karamürsel 3 Mart 2025 #4 Bahtiyar221 dedi: Sorunu buldum. Kullandığım VPN ile alakalıymış. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar uygulayabilir. Kaspersky kullanıyorum artık. Genişletmek için tıkla... Goodbye dpi kullan. Artı 0 Eksi
Bahtiyar221 dedi: Sorunu buldum. Kullandığım VPN ile alakalıymış. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar uygulayabilir. Kaspersky kullanıyorum artık. Genişletmek için tıkla... Goodbye dpi kullan.