quaNzy35 Centipat Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 2 28 Mayıs 2020 #1 FiveM'i kuruyorum, 1038mb'lık bir şey indiriyor masaüstüne "cache,crashes,CitizenFX.ini,CitizenFX.log" dosyaları geliyor sonra ise "could not game citizengame.dll" hatası veriyor. NOT : Oyunu Social Club hesabı olarak satın aldım. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mayıs 2020
FiveM'i kuruyorum, 1038mb'lık bir şey indiriyor masaüstüne "cache,crashes,CitizenFX.ini,CitizenFX.log" dosyaları geliyor sonra ise "could not game citizengame.dll" hatası veriyor. NOT : Oyunu Social Club hesabı olarak satın aldım.
codelab Centipat Katılım 16 Aralık 2019 Mesajlar 274 Çözümler 3 28 Mayıs 2020 #2 https://www.dllme.com/dll/files/citizengame_dll.html burdan bi indir bakalım içine at. Artı 0 Eksi
KS KS quaNzy35 Centipat Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 2 29 Mayıs 2020 #3 codelab dedi: Citizengame.dll : Free .DLL download. buradan bir indir bakalım içine at. Genişletmek için tıkla... Bunu denedim zaten, işe yaramadı. Artı 0 Eksi
codelab dedi: Citizengame.dll : Free .DLL download. buradan bir indir bakalım içine at. Genişletmek için tıkla... Bunu denedim zaten, işe yaramadı.