SHABBAROS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Haziran 2019 Mesajlar 1.185 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci 21 Mart 2020 #1 FiveM i daha 2 gün önceye kadar sorunsuz oynarken 2 gündür bu hatayı alıyorum ve bir türlü çözemedim Tam hata Denediğim yöntemler: Güvenli Mod ✖ Fivem i Silip Yeniden yüklemek ✖ 4-defa denendi farklı yollarla Restart atmak ✖ Dosyaları taramak ve yanlışlık olan x64e.rpf dosyasını değiştirmek ✖ Cache dosyasını silmek ✖ Güvenlik duvarını kapatmak ✖
FiveM i daha 2 gün önceye kadar sorunsuz oynarken 2 gündür bu hatayı alıyorum ve bir türlü çözemedim Tam hata Denediğim yöntemler: Güvenli Mod ✖ Fivem i Silip Yeniden yüklemek ✖ 4-defa denendi farklı yollarla Restart atmak ✖ Dosyaları taramak ve yanlışlık olan x64e.rpf dosyasını değiştirmek ✖ Cache dosyasını silmek ✖ Güvenlik duvarını kapatmak ✖
laxalperr Femtopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2022 #2 Çözümü buldun mu? @SHABBAROS çözüm ? Son düzenleme: 4 Ocak 2022 Artı 0 Eksi
KS KS SHABBAROS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Haziran 2019 Mesajlar 1.185 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci 14 Ocak 2022 #3 laxalperr dedi: Çözümü buldun mu? @SHABBAROS çözüm ? Genişletmek için tıkla... Bulmuştum ama hatırlamıyorum. Artı 0 Eksi
laxalperr dedi: Çözümü buldun mu? @SHABBAROS çözüm ? Genişletmek için tıkla... Bulmuştum ama hatırlamıyorum.